transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2015

Oferta speciala de la Telekom pentru clientii care isi porteaza numarul din alte retele mobile

Oferta speciala de la Telekom pentru clientii care isi porteaza numarul din alte retele mobile

Telekom Romania lansează un nou pachet promoţional adresat clienţilor de Voce mobilă care doresc să îşi porteze numărul în reţeaua Telekom, pentru o comunicare fără griji: la activarea unui singur abonament, prin portare pe 24 de luni, utilizatorii au posibilitatea de a achiziţiona 3 device-uri - două telefoane şi o tabletă - la un preţ special de 99 lei, dar şi de a activa o extraopţiune prepaid pe toată perioada contractuală, încărcând cu beneficii un număr prepaid favorit.

Astfel, odată cu abonamentul Nelimitat Voce L la un preţ de 19,95 euro/ lună (TVA inclus), activat prin portare pe o perioadă contractuală de 24 de luni, clienţii pot alege extraopţiunea prepaid Reîncărcare cu beneficii, pentru 6,2 euro/ lună (TVA inclus), şi pot achiziţiona telefoanele Samsung Galaxy Pocket 2 şi Samsung Galaxy Grand Prime, precum şi o tabletă, la un preţ preferenţial - toate cele trei device-uri cu 99 lei.

Extraopţiunea prepaid se activează automat şi include 3000 minute şi 3000 SMS-uri în reţeaua Telekom Romania, 200 minute naţionale şi internaţionale către fix şi 50 MB trafic de date. Valoarea extraopţiunii Reîncărcare cu beneficii se va regăsi pe factura lunară a abonamentului ales.

La aceste beneficii, la abonament se adaugă şi promoţia naţională - cu 50% mai multe minute naţionale (pentru planurile tarifare care nu includ minute nationale nelimitat) şi 50% mai mult trafic de date la super viteză, acordate pe 12 luni pentru contractele de 24 de luni.

În plus, clienţii se vor putea bucura de două bonusuri surpriză acordate pentru contractele pe 24 de luni: 600 minute internaţional către mobil (100 minute/ lună, în primele 6 luni de contract), respectiv 36 GB trafic de date la super viteză, sub forma unui abonament separat de date (Internet Nelimitat XS), gratuit pentru 24 de luni (1,5 GB/ lună).

Pentru clienţii care doresc să migreze de la cartela Telekom la abonament, beneficiul suplimentar este de 1200 minute naţionale acordate pe 24 de luni de contract, sub forma a 50 minute naţionale/ lună.

Oferta este valabilă începând cu data de 23 martie 2015 şi poate fi consultată pe website-ul Telekom Romania - www.telekom.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Enceytec
this just goes to show how dropping on defnireft surfaces can hugely impact the amount of g forces. concrete really is immensely harder on a phone drop than something like a wood floor and i\'ve never really seen someone break their phone when the dropped it in grass. so when someone does a drop test like this, and they say this phone has better drop tests, note what they\'re dropping it onto. a milimeter of give in the floor can mean half the damage of the impact, so a silicone can really save it
Sandu
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar