transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-11-2015

Oferta Telekom de Sarbatori - beneficii pe viata pentru clientii cu abonamente de servicii mobile

Oferta Telekom de Sarbatori - beneficii pe viata pentru clientii cu abonamente de servicii mobile

De sărbători, Telekom lansează o ofertă specială pentru clientii care au abonamente de servicii mobile: 1GB trafic de date la viteză 4G în fiecare lună, pe viată, inclusiv tuturor membrilor familiei. Bonusul se acordă clientilor noi si existenti care în perioada 16 noiembrie 2015 – 15 ianuarie 2016 îsi achizitionează un telefon la activarea sau reînnoirea unui contract pe o perioadă de 24 de luni cu unul dintre planurile tarifare din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promotional.

si pentru că bucuriile se împart cu cei dragi, toate numerele activate de acelasi titular pe un singur cont primesc bonusul în mod automat. Asadar, întreaga familie beneficiază de internet la viteză 4G, în fiecare lună, pe perioada contractuală, inclusiv după expirarea acesteia, până la momentul reînnoirii contractului. În cazul în care utilizatorii nu detin o cartelă 4G, acestia vor primi una, gratuit, pentru a beneficia de bonus.

Mai mult, sărbătorile de iarnă aduc abonatilor Telekom o experientă TV cu adevărat interactivă cu pachetul TV Online Complet oferit gratuit în primele sase luni la încheierea unui contract nou sau reînnoirea acestuia pe o perioadă de 24 de luni, cu unul din abonamentele din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promotional.

Cu pachetul TV Online Complet clientii au acces la continut TV variat, pentru zilele friguroase de iarnă petrecute acasă, si nu numai: emisiuni TV, competitii sportive, filme independente, filme de festival, desene animate si seriale. Extraoptiunile incluse în pachetul TV Online Complet sunt: Canale TV Online, Dolce Sport Online, Mubi, Disney Movies on Demand, Picture Box si Voyo.

Pentru a avea acces la continutul de televiziune, clientii Telekom trebuie să îsi activeze gratuit serviciul Telekom TV Web & Mobile din sectiunea Extraoptiuni din contul MyAccount.

Traficul de date realizat utilizând pachetul TV Online Complet nu va fi tarifat. Extraoptiunea se va dezactiva automat după primele sase luni, iar reactivarea acesteia se va putea face contra-cost (10.90EUR + TVA/lună).

În plus, Telekom a pregătit o ofertă specială si pentru cei care îsi portează numărul de telefon în reteaua Telekom: până pe 15 ianuarie 2016, acestia pot achizitiona smartphone-ul Huawei P8 Lite la numai 1 Leu împreună cu abonamentul Mobil L încheiat pe o perioadă de doi ani. Abonamentul Mobil L include minute si SMS nelimitate în retea, 2GB trafic de date si 100 minute în Roaming UE.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara nici un fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar