transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-09-2014

Oferta Telekom Romania - pachet de comunicare si divertisment pe o singura factura

Oferta Telekom Romania - pachet de comunicare si divertisment pe o singura factura

După lansarea brandului Telekom Romania pe 13 Septembrie 2014, noul portofoliu Telekom de servicii de telecomunicatii integrate a devenit disponibil pentru clientii persoane fizice. Toti clientii noi se pot bucura de o experientă integrată, optând pentru servicii de calitate disponibile pe o singură factură broadband mobil si fix, voce mobilă si fixă si, de asemenea, divertisment TV. Acestea sunt livrate printr-o retea care asigură conexiuni de mare viteză prin intermediul tehnologiei 4G, care acoperă mai mult de 50% din zonele urbane, respectiv FTTH (fibre to the home).

Noile pachete integrate, oferite de Telekom Romania Communications S.A. includ până la patru servicii si acces la platforma TV www.telekomtv.ro, disponibilă de la 1 octombrie 2014.


Pentru o experientă completă Telekom, pachetul recomandat include Mobile Unlimited si acces la Telekom TV sub formă de servicii web si mobile, Internel L si Voce M pentru 119 lei (26,42€)/ lună.

În functie de zonă si tipul de telefon, clientii pot beneficia de viteză 4G, de Internet fix cu viteze de pînă la 200Mbps în ariile cu acoperire FTTH si de până la 126 de canale TV acolo unde sunt disponibile serviciile de televiziune interactivă si cablu digital. Grila TV din zonele cu acoperire FTTH includ, de asemenea, canalele premium HBO, HBO Comedy& HBO HD, o solutie TV multi-room care oferă acces la o selectie de canale TV în format analog, în functie de oras.


 
Toti clientii care optează pentru acest pachet au acces automat la Telekom TV Web & Mobile L care include 66 de canale TV gratuite si la pachetul suplimentar Eurosport 360 HD.
 
În prmeieră, clientii pot opta, de asemenea, pentru un pachet cu beneficii ultra-all-inclusive, care asigură de  4 ori comunicare nelimitată si divertisment, disponibil la tariful de 444 lei, TVA inclus (99 €): 3 abonamente Mobil Nelimitat L, TV L, Internet L si  voce L, precum si Internet mobil cu trafic recomandat de 4 GB si suplimentar continut TV relevant precum MAXPAK, HBO Go,  pachetul HD, Eurosport 360 HD, Extra Liga 1, Disney Movies si Telekom TV Web & Mobile.

Alte pachete sunt disponibile pe www.telekom.ro. Oferta curentă este valabilă pentru clientii noi si pentru clientii existenti ai Telekom Romania Communications.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienti pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 229.000 de angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sorin
Daca emit numai o singura factura tot ei ies in castig ca reduc costurile cu hartia si imprimantele. La abonati preturile nu scad.
Gioni
Pe o singura factura ... dare diatamai factura. Au pachet de 500 RON. E imens.
Ionut
Dupa ce ca nu exceleaza la niciun serviciu le-au strans pe toate la un loc si mai cer si o gramada de bani pentru ele.
Marius
Oferta Telekom pentru Romania este exagerat de scumpa, cel putin fata de concurenta. Degeaba incearca sa ne ia ochii cu Magenta, ca in realitate nu e nicio schimbare. Cel putin la televiziune au ramas la fel de slabi. Pica semnalul la fel de des
Sorin
O fi o singura factura dar este URIASA.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar