transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2014

Open Hours la TechHub Bucharest - Gabriel Coarna, in dialog cu comunitatea tech din Bucuresti

Open Hours la TechHub Bucharest - Gabriel Coarna, in dialog cu comunitatea tech din Bucuresti

În fiecare săptămână TechHub Bucharest organizează Open Hours, eveniment care facilitează dialogul deschis si interactiunea dintre antreprenori, profesionisti în tehnologie si experti din industrie. Vineri, 21 februarie, membrii comunitătii tech din Bucuresti vor avea ocazia să stea de vorbă cu Gabriel Coarnă (Architect Evernote Clearly). Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://bucharest.techhub.com/events/open-hours-with-gabriel-coarna/

 În cadrul evenimentelor de tip Open Hours organizate săptămânal la TechHub Bucharest, membrii comunitătii tech din Bucuresti (antreprenori sau profesionisti în domeniul tehnologiei) au ocazia să discute timp de 30 de minute, în sesiuni unu-la-unu, cu cei mai buni profesionisti si specialisti din industrie si să primească feedback si recomandări din partea acestora. Astfel, participantii la evenimente învată din experientele invitatilor si pot găsi mai usor solutii pentru problemele pe care le confruntă în activitatea lor de zi cu zi.

 Editiile Open Hours organizate până în prezent au adus în fata participantilor experti consacrati în domenii precum dezvoltarea produselor de succes la nivel global, obtinerea de investitii, product management, aspecte juridice si legale, marketing sau comunicare. Printre invitatii Open Hours se numără Florin Talpes (Fondator si Presedinte Bitdefender), Dragos Mănescu (Product Manager Adobe Systems), Virgil Palanciuc (antreprenor), Carmen Ruse (Experience Designer Adobe Systems), Ana Maria Andronic (Head of IP, IT & Media Practice Biris Goran), Bogdana Butnar (ex-Industry Manager Google), Peter Barta (Director Executiv Fundatia Post-Privatizare si angel investor), Radu Georgescu (antreprenor serial si angel investor) sau Mălin stefănescu (angel investor).

„Pe zona tehnică există în România profesionisti care nu sunt cu nimic mai prejos, ca inteligentă si talent, decât cei din cele mai competitive piete din lume, profesionisti care pot crea proiecte de valoare la nivel international. Ce lipseste însă la noi sunt competentele de întelegere a pietei, a nevoilor ei, mecanismele prin care ajungi să proiectezi noi produse si servicii care să aducă mare valoare pietei, iar odată ce ai aceste produse/servicii, cum să le distribui international, cum să le duci către piată cât mai bine.

Sistemul de educatie nu formează aceste lucruri si piata e la început, însă aceste aspecte ar ajuta tinerii să se focalizeze pe idei disruptive si să transforme aceste idei în afaceri cu tractiune în piată. Întâlnirile de tip Open Hours sunt o oportunitate prin care proaspetii întreprinzători pot discuta proiectele pe care le gândesc si dezvoltă cu cei care au parcurs deja unul sau mai multe cicluri ca întreprinzători, iar din aceste discutii să iasă cu proiectele îmbunătătite, cu sanse crescute de reusită”, a declarat Florin Talpes, CEO Bitdefender si primul invitat al evenimentelor de tip Open Hours.

 Vineri, 21 februarie, participantii Open Hours vor avea ocazia să discute timp de 30 de minute cu Gabriel Coarnă (Architect Evernote Clearly), invitat special al evenimentului. Gabriel Coarnă a lansat în 2009 Readable, o extensie de browser care transformă stirile si postările pe bloguri în text usor de citit. Doi ani mai târziu, Readable a fost achizitionat de Evernote, iar tehnologia Readable a fost folosită pentru dezvoltarea Evernote Clearly, produs utilizat astăzi de peste 5 milioane de persoane.

 Participarea la Open Hours este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează prin completarea formularului disponibil online la http://bucharest.techhub.com/events/open-hours-with-gabriel-coarna/. Evenimentul se adresează startup-urilor care dezvoltă produse în tehnologie si profesionistilor din domeniu. Aplicatiile sunt validate de echipa TechHub Bucharest, iar finalistii primesc un mesaj de confirmare la scurt timp după completarea formularului de înscriere.

„Am creat evenimentele de tip Open Hours pentru a oferi antreprenorilor la început de drum si profesionistilor în tehnologie oportunitatea de a discuta cu experti în domeniu si de a învăta din experientele valoroase ale acestora. Feedback-ul primit îi ajută pe participanti să îsi dezvolte propriile produse mai repede si mai eficient si să găsească  solutii la problemele pe care le întâlnesc. Ne bucurăm că putem contribui astfel la  realizarea unui transfer de cunostinte si că putem să oferim membrilor comunitătii oportunitatea de a discuta direct cu mentori si experti în domeniile de interes pentru ei!”, a declarat Daniel Dragomir, Director Executiv si Co-Fondator TechHub Bucharest.

TechHub Bucharest este primul spatiu de co-working din România adresat exclusiv specialistilor în tehnologie, fie acestia antreprenori, programatori, designeri sau angajati ai companiilor de orice mărime care îsi doresc să lucreze dintr-un mediu creativ si dinamic. Centrul comunitătii tech din Bucuresti, TechHub Bucharest dispune de un spatiu împărtit între birouri permanente pentru membrii rezidenti, locuri pentru co-working, săli de întâlnire si un spatiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri care abordează subiecte legate de tehnologie si antreprenoriat. Pe lângă spatiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reteaua globală TechHub si la evenimentele organizate de comunitatea online.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar