transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-05-2016

Orange lanseaza servicii de internet fix prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa

Orange lanseaza servicii de internet fix prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa

Orange lansează serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă si televiziune prin cablu digital si devine astfel operator convergent fix-mobil. Începând de astăzi, clientii pot opta pentru toate serviciile de telecomunicatii de la Orange în orasele Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul tării, până la finalul anului. Astfel, utilizatorii se vor bucura de calitatea Orange si pentru solutiile pentru acasă, de o ofertă avantajoasă si de mai mult confort si timp liber câstigat, având un singur furnizor pentru toate serviciile de telecom.

Orange îsi extinde astfel portofoliul de servicii si le oferă clientilor solutii complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât si pentru acasă. Cu Orange Mobil clientii au la dispozitie servicii de voce si internet prin cea mai extinsă retea 4G. Noua ofertă de servicii Orange Home le aduce clientilor internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum si solutii de monitorizare si control al locuintei de la distantă.

„De 12 ani, Orange România este prima alegere a clientilor pentru serviciile de telefonie mobilă, ceea ce se datorează, înainte de toate, calitătii pe care le-o oferim. Ambitia noastră este să aducem aceeasi experientă si în utilizarea serviciilor convergente - calitate, simplitate, oferte avantajoase si relevante -  astfel încât Orange să devină prima lor alegere pentru întreaga gamă de servicii telecom.” a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.Beneficii suplimentare pentru clientii care sunt alături de Orange de mult timp si care aleg Orange Mobil si Orange Home

Clientii care aleg serviciile fixe si mobile de la Orange au beneficii pentru toată familia si sunt răsplătiti pentru fiecare an petrecut alături de companie: au 20% reducere pentru abonamentele de internet fix si televiziune prin cablu, nelimitat minute nationale si mai mult internet pe mobil în pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family si Orange Share si, suplimentar, bonus 5 euro pentru fiecare an în retea, pentru a cumpăra tablete, smartphone-uri sau accesorii. În plus, clientii vor avea o singură factură pentru toate serviciile si un singur număr de contact pentru Serviciul Clienti, 499.

Suport proactiv pentru clientii cu pachete convergente

Pentru a le asigura clientilor o experientă cât mai bună si o utilizare cât mai usoară a serviciilor pentru acasă, Orange le oferă tuturor celor care optează pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienti. Astfel, în prima zi după instalarea serviciilor, clientii vor fi sunati pentru a fi asistati telefonic la utilizare.

Pachete personalizate de solutii integrate pentru mobil si acasă

Orange Home Net este răspunsul Orange pentru clientii care-si doresc internet fix prin cea mai performantă tehnologie de fibră optică, ce oferă viteze de download de până la 1 Gbps, viteze crescute de upload si o stabilitate crescută a conexiunii. Clientii pot alege varianta potrivită lor din 3 pachete Orange Home Net, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clientii Orange cu abonamente pentru serviciile mobile preturile sunt cuprinse între 7 si 11 euro (cu TVA).

Alături de abonamentul Orange Home Net, clientii pot completa pachetul de solutii pentru acasă cu servicii de televiziune si/sau de voce fixă.

Orange Home TV le oferă clientilor o gamă variată de canale TV nationale si internationale, precum si canale HD, atât prin cablu, în aria de acoperire din zonele urbane, cât si prin satelit. De asemenea, indiferent de varianta aleasă, clientii pot urmări emisiunile, filmele si serialele preferate si în miscare, pe telefon, tabletă sau laptop, prin  Orange TV Go.

Cu serviciul de televiziune Orange Home TV prin cablu clientii se pot bucura de peste 160 de canale TV la o calitate excelentă a imaginii, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de acces prin fibră optică. Serviciile sunt disponibile pe maxim 5 televizoare, într-o locuintă, dintre care 4 pot avea televiziune digitală si unul televiziune analogică. Utilizatorii pot alege din 3 pachete de bază – Analog, Explore si Global - si 5 optiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce oferă canale precum HBO si Cinemax. Pachetele de bază includ de la 51 la 121 canale TV si au preturi standard între 6 si 9 euro pentru clientii Orange abonati la serviciile mobile.

Orange Home Fix este serviciul de voce fixă oferit clientilor pentru a păstra legătura cu cei dragi. Acestia îl pot alege oricând si fără perioadă contractuală, beneficiind de 100 de minute nationale si 100 de minute în retea pe lună, cu 1,25 euro/lună (cu TVA).

Pentru a utiliza solutiile de comunicare mobile si fixe ce li se potrivesc cel mai bine, clientii îsi pot alege serviciile si abonamentele dorite. Ei se pot bucura astfel de avantaje suplimentare aduse de pachetele integrate fix-mobil, preturi reduse, echipamente gratuite pentru serviciile pentru acasă si mai multe reduceri de pret la smartphone-uri si tablete în functie de vechimea abonamentului Orange.

Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la începutul anului care permite clientilor să aibă grijă de propria locuintă, de la distantă. Prin intermediul senzorilor, clientii pot monitoriza si controla locuinta având optiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de miscare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar si să se declanseze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificările pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tabletă sau calculator în caz de efractie, incendiu, inundatie si altele.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar