transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2014

Orange Romania - angajator de top pentru al doilea an consecutiv

Orange Romania - angajator de top pentru al doilea an consecutiv

Pentru al doilea an consecutiv, Orange România primeste certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, compania fiind astfel recunoscută ca angajator de top la nivel european si în România. Orange este singura companie de telecomunicatii din România ce obtine această certificare.

Institutul Top Employer certifică, la nivel global, excelenta în privinta conditiilor pe care angajatorii le creează pentru angajatii lor, astfel încât să sustină o cultură si o organizatie sănătoasă. În cadrul procesului de analiză sunt luate în considerare următoarele criterii: beneficiile primare, beneficiile secundare si conditiile de lucru, pregătirea profesională si dezvoltarea carierei, precum si cultura organizatională. Certificarea Top Employer primită de Orange România reprezintă recunoasterea calitătii programelor realizate de către companie în scopul dezvoltării unui mediu de lucru stabil si prietenos. De asemenea, sunt recunoscute proiectele de instruire, dezvoltare personală si profesională dedicate angajatilor, sistemul de beneficii inovator, precum si programele de responsabilitate socială corporativă.

Unul din programele care a făcut diferenta în procesul de analiză este programul de wellbeing si suport ergonomic pentru angajati. Scopul acestuia este de a mentine un mediu de lucru plăcut si sănătos, de a oferi fiecărui angajat conditii propice de a-si desfăsura activitatea la potential maxim. Anul trecut, peste 1200 de angajati s-au bucurat de beneficiile acestui program.O directie importantă pe care Orange România pune accent o reprezintă programele de instruire si dezvoltare profesională a angajatilor. În acest scop, acum doi ani, a fost lansat programul Orange Business School, construit în jurul conceptului de auto-dezvoltare, ce oferă angajatilor posibilitatea de a actiona în directia propriei dezvoltări profesionale. Astfel, în 2013 peste 580 de angajati Orange au participat la peste 100 de sesiuni de instruire, ce totalizează 1500 de zile de curs.

„Obtinerea certificării de Top Employer, pentru al doilea an consecutiv, demonstrează că preocuparea noastră de a face lucrurile la cele mai înalte standarde internationale continuă să aducă rezultate excelente. Suntem mândri că anul acesta am obtinut certificarea de Angajator de Top în România, dar ne mentinem si în elita angajatorilor recunoscuti la nivel european. La baza tuturor actiunilor noastre stau valorile si cultura Orange si dorinta de a ramâne un angajator ce asigură un mediu de lucru prietenos, stabil, transparent si care oferă premisele unui viitor optimist pentru angajatii nostri.” a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange România.

Grupul Orange este certificat Top Employer în 15 tări. În afară de România, Orange a primit această certificare în toate filialele din Europa, precum si în Coasta de Fildes, Egipt, India, Mali, Senegal si Uganda.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar