transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2015

Orange sustine elevii olimpici prin oferta de nota 10 - campanie Orange PrePay

Orange sustine elevii olimpici prin oferta de nota 10 - campanie Orange PrePay

În spatele fiecărui olimpic stau mii de ore de lucru, de exercitii, de greseli si de reusite. Primăvara aceasta, Orange PrePay lansează oferta de nota 10 si îi invită pe clienti să-i cunoască si să-i sustină alături de companie pe elevii olimpici la matematică. Prin acest program, Orange răsplăteste 43 de elevi de clasa a IX-a, care au obtinut cel mai mare punctaj la Olimpiada de matematică, etapa judeteană.

Nelimitat în retea, 4G si beneficii flexibile

Atât utilizatorii care au deja o cartelă PrePay, cât si cei care activează acum o cartelă nouă pot alege una dintre cele 2 optiuni PrePay Star, de 6 si 8 euro credit, care includ minute si mesaje nelimitat în retea, beneficii flexibile si internet la viteze 4G. Optiunea Star 6 oferă 1000 de resurse care pot fi folosite ca minute, MB si SMS nationale, dar si 200 de minute sau SMS nationale si internationale către fix sau mobil. În cazul optiunii Star 8, clientii primesc 2500 de minute, MB sau SMS nationale si 300 de minute sau SMS nationale si internationale către fix sau mobil.

Suport pentru liceenii olimpici de clasa a IX-a

43 de elevi de clasa a IX-a, care au obtinut cele mai mari note la faza judeteană a Olimpiadei de matematică din 14 martie 2015 si care îsi reprezintă acum judetele la editia natională, vor beneficia de acest program.

Pentru fiecare optiune Star activată până pe 30 iunie 2015, Orange alocă o contributie în fondul de sustinere a elevilor olimpici, echivalentă cu 5% din contravaloarea creditului necesar activării optiunii. Suma minimă garantată de Orange pentru fondul de sustinere a tuturor elevilor este de 26.

000 de euro, valoare care poate creste în functie de numărul de optiuni activate până la maxim 150.000 de euro în total, respectiv maxim 50.000 de euro lunar. Contributiile alocate nu sunt retinute din creditul necesar pentru activarea optiunilor si vor fi oferite elevilor la finalul campaniei.

„Sustinerea educatiei este una dintre directiile principale ale strategiei Orange de implicare în comunitate. Totodată, ne dorim să le oferim si clientilor ocazia de a se implica, iar împreună să contribuim la sprijinirea educatiei. În această primăvară, utilizatorii Orange PrePay nu au doar o ofertă plină de beneficii si libertatea de a comunica în stilul propriu, prin apeluri, mesaje si internet, ci si sansa de a face o faptă bună. Îi invităm să ni se alăture, să-i sustinem împreună pe liceenii cu rezultate deosebite la matematică, pentru a-si urma visul de a deveni cei mai buni." a  declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Un minisite dedicat olimpicilor

Pe www.orange.ro/performanta clientii îi pot cunoaste pe cei peste 40 de elevi olimpici si pot vedea fondul alocat de Orange pentru optiunile Star deja activate. Tot aici pot afla mai multe detalii despre oferta de nota 10 si pot alege optiunea pentru numărul lor Orange PrePay.

Despre implicarea Orange în comunitate

Prin cele 4 directii strategice ale programului său de responsabilitate socială - implicarea în comunitate, incluziunea digitală, protectia mediului si siguranta copiilor în mediul digital - Orange sprijină constant, de mai bine de 12 ani, cauze sociale, cultural-educative sau de mediu. Sustinerea educatiei este o prioritate pentru companie, care dezvoltă programe cu focus educational specific pentru fiecare categorie de public: de la initiative de programare si proiecte de sigurantă pe internet pentru copii, programe de internship si burse pentru elevii de liceu si studenti, până la proiecte dedicate adultilor si seniorilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar