transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-01-2014

Panasonic Toughpad FZ-M1, cea mai subtire si usoara tableta rigidizata din lume, in portofoliul Novensys

Panasonic Toughpad FZ-M1, cea mai subtire si usoara tableta rigidizata din lume, in portofoliul Novensys

Novensys introduce în portofoliu Panasonic Toughpad FZ-M1, prima tabletă fanless complet rigidizată cu Windows 8.1 Pro si processor Intel Core i5 vProTM de generatia a 4-a. Noua tabletă combină mobilitatea cu robustetea si design-ul business-oriented, creând astfel cea mai subtire si usor de folosit tabletă rigidizată de 7 inch de pe piată.

Creată pentru munca de teren, tableta Toughpad FZ-M1 este în acelasi timp un înlocuitor mai performant al echipamentelor de tip PDA învechite în logistică, transporturi, retail, productie, administratie publică si servicii de urgentă.

Designul fanless Toughpad FZ-M1 este posibil datorită procesorului Intel Core i5-4302Y vPro ce oferă performantă exceptională la un consum foarte mic, mentinând astfel generarea căldurii la minimum. Tableta are 4GB RAM (8GB optional) si 128 SSD (256GB optional).

Cântărind doar 540g, cu o grosime de 18mm, Toughpad FZ-M1 oferă o configuratie extreme de flexibilă, echipamentul putând fi configurat în functie de tipul afacerii si se poate transforma dintr-o simplă tabletă într-un echipament mobil dedicat aplicatiilor verticale. Optiunile de comunicare cuprind: 4G, GPS si antenă externă. Tableta are si un modulul integrat de conectivitate cu echipamente externe cu următoarele optiuni: Mini-Serial, LAN, NFC, cititor de Smartcard, cititor coduri de bare 1D/2D, UHF RFID si baterie hot swap.

Ca optiuni standard, Toughpad FZ-M1 include USB 3.0, Micro SD, port pentru căsti, alimentare si microSIM.

Dotată cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 Pro, clientii business pot profita de cele mai noi îmbunătătiri referitoare la functionalitătile de utilizator cât si beneficiile enterprise ale Windows 8.1 Pro.

Tableta poate fi utilizată împreună cu solutiile proprii pentru mangementul depozitelor (Novensys for Warehouse), gestiunea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar (Novensys for Assets), citirea contoarelor (Novensys for Meter Reading), poate extinde în teren functionalităti direct din solutiile de gestiune a resurselor (Dynamic Anywhere, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX), retail (LS Retail) si mai ales pentru vizualizare de rapoarte pentru managerii activi pe teren (constructii, productie, servicii profesionale si utilităti).

În România, tableta Toughpad FZ-M1 este disponibilă din februarie 2014 începând de la 1.599 euro.

În 2012, Novensys a obtinut atestarea Premium Partner Panasonic, unica certificare de acest tip din România. Acest lucru denotă că Novensys a îndeplinit cele mai stricte cerinte Panasonic pentru competente avansate si expertiză în fiecare gamă de produse.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar