transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-02-2014

Plata RCA direct de pe telefon, prin aplicatia Auto.ro powered by Vodafone

Plata RCA direct de pe telefon, prin aplicatia Auto.ro powered by Vodafone

Șoferii au acum posibilitatea să cumpere polița RCA direct de pe telefonul mobil și să o primească prin curier la adresa poștală menționată, prin intermediul aplicației Auto.ro powered by Vodafone.

Auto.ro lansează secțiunea “Cumpara RCA” în cadrul aplicației de mobil, facilitate care permite accesul la cele mai bune oferte pentru RCA și cumpărarea asigurării direct de pe telefon, prin intermediul cardului bancar, fără alte taxe sau comisioane suplimentare.

Șoferii pot achita contravaloarea asigurării RCA prin intermediul telefonul mobil, făcând economie de timp și evitând situațiile unor eventuale amenzi. Aplicația se instalează gratuit și este extrem de utilă în situația în care șoferilor le expiră polița de asigurare sau se apropie de această dată. Sistemul de plăți RCA este dezvoltat în parteneriat cu Safety Broker.

Procesul de achiziție a asigurării RCA direct din aplicația de mobil Auto.ro este simplu și rapid: șoferii completează datele autovehiculului și datele de contact ale proprietarului, aleg oferta cea mai avantajoasă și selectează tipul poliței de asigurare RCA cu perioada de valabilitate dorită (6 sau 12 luni). Se completează datele de facturare, adresa de livrare și se finalizează plata securizată prin card bancar. Utilizatorii primesc asigurarea RCA prin e-mail în maxim 24 de ore de la lansarea comenzii și exemplarul fizic prin curier, gratuit, în 48 de ore de la confirmarea primită pe e-mail.

 

Șoferii pot compara în timp real ofertele mai multor furnizori de asigurări RCA și comanda pe cea mai avantajoasă. Procesul va fi și mai simplu pentru utilizatorii care au completat profilul Mașina mea deoarece în formularul de achiziție RCA se vor precompleta automat datele existente.

Cu ajutorul aplicației Auto.ro, șoferii pot să cumpere și Rovinieta, prin card bancar sau SMS.

Auto.ro este aplicația auto numărul 1 din România, cu peste 300.000 de instalări din Google Play și App Store, alături de cele 2.100 de recenzii. Deține mai multe premii câștigate în cadrul competițiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” în cadrul Mobilio Awards 2013 și locul 2 în cadrul Mobile Awards 2013.

Aplicația Auto.ro powered by Vodafone oferă servicii utile oricărui utilizator de smartphone, funcțional cu sistem de operare iOS sau Android.

Aplicația Auto.ro oferă următoarele facilități:

Locații servicii auto: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, parcări, stații ITP, asistență rutieră și tractări, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto, calculator timbru de mediu;

Mașina mea: se primesc notificări atunci cand expiră rovinieta, RCA, ITP,Casco, rata lunară sau altă alertă dorită; include secțiunea de Plăți;

Plăți: plata RCA și plata Rovinietei direct din aplicație;

Anunțuri vânzare-cumpărare mașini noi și second hand: utilizatorii au posibilitatea să caute și să adăuge mașini direct din telefon, să salveze anunțurile favorite și să creeze alerte.

S-a poziționat drept soluția ideală ce vine în sprijinul șoferilor români, oferind posibilitatea de a realiza plăți direct de pe telefon, de a administra serviciile auto aferente propriei mașini, de a le localiza pe hartă prin indicarea direcției și sensului de mers. Aplicația este ușor de utilizat, calculează rapid ruta și distanța către cel mai apropiat furnizor de servicii auto. În plus, se pot edita, evalua și adăuga recenzii.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Compania a intermediat în anul 2013 prime de asigurare de peste 242 mil ron, cu aproximativ 50% mai mult decât la nivelul anului 2012. Acum, Safety Broker are 200 de puncte de vânzare prin intermediul sistemului de franciză, cât și prin birouri proprii ajungând la o rețea de vânzări de aproximativ 4.000 de agenți. în anul 2012 compania a intermediat un volum de prime de 34 milioane euro iar pentru 2014 estimează un volum de 45 milioane euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar