transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-02-2014

Platforma online My UPC, dezvoltata de IT Smart Systems

Platforma online My UPC, dezvoltata de IT Smart Systems

IT Smart Systems (ISS), în colaborare cu UPC România, a dezvoltat my.upc.ro, un portal Web complex care facilitează accesul clientilor UPC la serviciile companiei. Noua platforma online oferă functii avansate pe zona de facturare, printre care plata online, printr-un singur click. Totodată, utilizatorii My UPC vor descoperi si o întreagă suită de alte avantaje: vizibilitatea istoricului de client, localizarea serviciilor în functie de adrese, activarea de notificări si alte optiuni. Solutia dezvoltată de ISS a fost integrată cu sisteme core-business, dar si cu sisteme externe UPC, pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experientă atunci când accesează My UPC.

My UPC este o platformă online de suport prin care UPC oferă clientilor acces la serviciile companiei, rapid si în conditii de maximă sigurantă. Procesul de creare de cont a fost simplificat la maximum, iar odată creat contul, clientul se poate bucura de toate facilitătile oferite de My UPC în această fază.

“Ne propunem să oferim tuturor clientilor nostri experiente digitale uimitoare si suntem în permanentă atenti la ceea ce îsi doresc. Timpul este o resursă importantă pentru noi toti, iar platforma My UPC vine în sprijinul tuturor clientilor nostri care doresc să economisească timp si să gestioneze online activităti ce tin de plata facturii, accesarea manualelor de echipamente si activări de notificări sau vizualizarea istoricului cu UPC.

Platforma face parte dintr-un program mai amplu prin care oferim suport clientilor UPC”, declară Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer UPC România.

Portalul Web My UPC a fost dezvoltat pe baza platformei Oracle Weblogic. “Proiectul a presupus un efort mare de dezvoltare a unei solutii adaptate la nevoile UPC. A inclus  servicii IT si de consultantă pe zonele de analiză, de proiectare si implementare a unei arhitecturi apte să răspundă nevoilor de scalabilitate, securitate si disponibilitate ale sistemului cerute de UPC, precum si în ceea ce priveste testarea solutiei software dezvoltate.” a precizat Cristian Barbu, Senior Partner – ISS.

“My UPC a necesitat integrarea cu sisteme core-business utilizate de UPC România. În acest sens, portalul a fost integrat cu solutia de facturare (o solutie extrem de importantă pentru operatorii din telecom), precum si cu solutia CRM (Customer Relationship Management) – pentru actualizarea zonei de date din profilul clientilor.” a completat Cristian Barbu.

Legat de procesul de implementare, Laurentiu Mandu, Chief Information Officer (CIO) UPC România, a declarat: “ISS a reusit să finalizeze proiectul într-un timp record, dovedind capacităti deosebite de lucru în echipă si colaborare. Rezultatul este pe măsura asteptărilor: My UPC este un produs de calitate, integrat perfect cu sistemele noastre, ceea ce ne permite să oferim clientilor o platformă online de suport usor de utilizat.”

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piată locală, este lider în domeniul inovatiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit si analogică), Internet în bandă largă si telefonie în aproximativ 200 de orase. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.160.300 de clienti la universul digital si le oferă experiente uimitoare. Premierele UPC pe piată din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteză Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu, cu operatiuni în 14 tări. Îi conectează pe oameni cu lumea digitală si le oferă posibilitatea de a descoperi si experimenta posibilităti nelimitate. Serviciile de televiziune, Internet în bandă largă si telefonie sunt furnizate prin intermediul unor retele de generatie următoare si prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 24,5 de milioane de clienti. La 30 septembrie 2013, acestia aveau 47,8 de milioane de abonamente.

Brandurile Liberty Global includ UPC, Unitymedia Kabel BW, Virgin Media,Telenet si VTR. Operatiunile acestora includ totodată si Chellomedia, divizia de continut, Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii si Liberty Global Ventures, fondul acestora de investitii.

IT Smart Systems (ISS) are o experientă de 12 ani în implementarea de solutii „business critical” la clienti din sectorul Large Enterprise. Cu o echipa de peste 60 de experti, validată de clienti din peste 10 tări, acreditări din partea vendorilor de produse software lideri de piată, ISS îsi propune să fie furnizorul preferat de solutii IT în sectoarele de telecomunicatii, de utilităti si financiar, prin adresarea problemelor prioritare ale clientilor cu solutiile IT cele mai adecvate, la un raport calitate/pret imbatabil.  

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar