transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2014

Plati online cu cardul pentru politele de asigurare emise de Allianz-Tiriac

Plati online cu cardul pentru politele de asigurare emise de Allianz-Tiriac

Din luna februarie 2014, clientii Allianz-Tiriac Asigurări au la îndemână un nou instrument de plată a politelor emise de companie, online, cu cardul. Optiunea este accesibilă din pagina de internet a Allianz-Tiriac (www.allianztiriac.ro), în sectiunea  ”Plăteste prima de asigurare”.

Odată cu introducerea noului sistem de plată online, Allianz-Tiriac oferă clientilor încă o modalitate de plată modernă, la îndemână, simplu de utilizat si disponibilă 24/7 din orice locatie de pe glob. La ora actuală, Allianz-Tiriac oferă practic clientilor una dintre cele mai extinse retele de colectare a primelor de asigurare de pe piata locală a asigurărilor.

”Această optiune de plată online, disponibilă pentru orice card bancar înrolat pentru plăti online, se adaugă celor deja existente – plăti numerar (la ghiseele băncilor partenere, la automatele de plăti BRD precum si în reteaua PayPoint), plata cu cardul (în sucursalele Allianz-Tiriac si în sucursalele sau la automatele de plăti ale băncilor partenere), prin debit direct, sau prin transfer bancar- si contribuie la cresterea accesibilitătii retelei Allianz-Tiriac de colectare a primelor de asigurare.” explică Bogdan Zamfirescu, Director Divizie Operatiuni Back Office în cadrul Allianz-Tiriac Asigurări.

Prin intermediul noii facilităti, clientii pot plăti primele de asigurare online, cu orice card inrolat 3D Secure pentru plăti pe internet, în orice valută (USD, EUR, RON), atât pentru polite de asigurare generală (Casco, RCA, locuintă, etc.), cât si pentru polite de asigurare de viată.

Pentru clientii Allianz-Tiriac care aleg să utilizeze această nouă modalitate de plată, reprezintă un avantaj faptul că pot plăti direct în valuta politei. Plata se face usor, în doar câtiva pasi simpli, prin intermediul solutiei de management al plătilor online PayU. Introducerea acestei noi modalităti de plată a primelor de asigurare reprezintă încă un pas făcut în directia digitalizării si eficientizării operatiunilor si serviciilor companiei. 

”Digitalizarea reprezintă o mega-tendintă care se manifestă pregnant la nivel mondial in toate domeniile. Aceasta va influenta din ce în ce mai multe procese si servicii pe care companiile le pun la dispozitia clientilor. Odată cu schimbarea modului de viată si de interactiune ale oamenilor, ne propunem ca, prin intermediul digitalizării unor procese, să fim prezenti acolo unde clientul îsi doreste. În cadrul Allianz-Tiriac, odată cu implementarea acestui sistem de plată, mai facem un pas în directia cresterii gradului de digitalizare a serviciilor oferite, acestea devenind  mai usor accesibile, chiar de acasă, sau de la birou, din fata calculatorului” explică Bogdan Zamfirescu, Director Divizie Operatiuni Back Office în cadrul Allianz-Tiriac Asigurări.  

Plata online, cu cardul, a primelor de asigurare este doar unul dintre pasii făcuti de Allianz-Tiriac în directia digitalizării si accesibilizării serviciilor sale, un alt pas fiind făcut de companie în anul 2013, odată cu lansarea notificării online a daunelor pentru asigurările auto si de locuintă.

Serviciul de plată on-line poate fi accesat în pagina de internet Allianz-Tiriac la adresa https://plationline.allianztiriac.ro/Plati-Online.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
fazakas carol
fazakas carol esp1201934096
TOMA MARIN
plata arm061712210
Find Out More
JQFkEJ It as difficult to It as difficult to find knowledgeable folks with this topic, however you sound like do you know what you are dealing with! Thanks
vlad zsuzsanna
plata rata
crorkz matz
CxCreB A big thank you for your article post.Thanks Again. Want more.
matzcrorkz
VvilYG Thank you ever so for you post.Really looking forward to read more. Will read on...
high quality backlinks
P5cj3M I really like and appreciate your article.Really looking forward to read more.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar