transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-10-2014

Preturi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Telekom Romania

Preturi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Telekom Romania

Telekom Romania Mobile Communications anuntă că va oferi iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cele mai recente inovatii din istoria iPhone, începând cu 31 octombrie, în reteaua magazinelor Telekom. iPhone 6 va fi disponibil începând cu pretul de 1.199 RON, iar iPhone 6 Plus începând cu pretul de 1.499 RON. Clientii pot precomanda ambele modele din data de 24 octombrie pe www.telekom.ro/iphone6. Clientii Telekom Romania Mobile Communications vor putea utiliza iPhone 6 si iPhone 6 Plus  la cele mai rapide viteze oferite de retelele LTE (4G) si 3G.

“Utilizatorii români sunt cunoscuti ca fiind «early adopters» în ceea ce priveste telefoanele inteligente, de aceea Telekom Romania este încântată să le ofere iPhone 6 si iPhone 6 Plus, nerestrictionate în retea. Clientii nostri se pot bucura de noile lansări Apple la preturi avantajoase, alături de oferte competitive”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, operatiuni Telekom Romania.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cele mai recente inovatii din istoria iPhone, două modele noi cu un display uimitor Retina HD de 4.7 inci, respectiv 5.5 inci, si tehnologii inovatoare, totul într-un design subtire si compact.

Noile telefoane iPhone aduc o carcasă unibody din aluminiu anodizat ce se îmbină perfect cu display-ul din sticlă, asigurând un ecran mai mare, ce rămâne usor de utilizat. Ambele modele sunt mai performante în toate privintele si includ procesorul Apple A8 de 64 biti de generatia a doua cu o arhitectură de tip desktop, pentru o performantă superioară si autonomie sporită, cameră foto iSight si FaceTime HD îmbunătătite; tehnologii wireless ultrarapide. iPhone 6 si iPhone 6 Plus utilizează iOS 8, cea mai nouă versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil, ce oferă o experientă de utilizare mai rapidă si mai inituitivă cu noile functii de Mesaje si Fotografii, tastatură QuickType, o nouă aplicatie Health, functii Family Sharing si iCloud Drive.

Pentru mai multe informatii despre ofertele Telekom Romania si iPhone, se poate accesa www.telekom.ro/iphone6.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar