transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-09-2014

Primele televizoarele Philips cu sistem de operare Android, disponibile in Romania

Primele televizoarele Philips cu sistem de operare Android, disponibile in Romania

TP Vision a adus în România primele televizoarele Philips cu sistem de operare Android care aduc libertatea si posibilitătile nenumărate oferite de piata Android pe un ecran de mari dimensiuni. Totodată, ele oferă un plus de viteză si fluentă derulării programelor TV si performante superioare, chiar si pentru jocuri avansate. Philips, primul brand care oferă televizoare cu Android, este prezent în magazinele românesti, începând din această săptămână, cu Seriile 8100, 8200, 8800, 9100 si 9800.

Orice utilizator de tabletă sau smartphone care experimentează zi de zi oferta variată de aplicatii si functii are acum posibilitatea de a trăi aceeasi experientă pe ecrane de mari dimensiuni. Noile Philips Android TV depăsesc sfera programelor TV si aduc mai aproape de utilizatori nenumărate aplicatii din Google Play Store adaptate pentru ecranul mare al televizorului. Astfel, utilizatorul are acum posibilitatea de a accesa direct de pe televizor aplicatii de fitness, social media, e-mail, radio, stiri online, video on demand, catch-up TV, streaming pentru muzică, aplicatii educative pentru copii si orice alte aplicatii de care ar putea fi interesat. Sistemul de operare Android aduce multitasking-ul în utilizarea aplicatiilor pe noile televizoare, experienta de utilizare devine astfel mai plăcută si mai confortabilă. El oferă, de asemenea, posibilitatea update-urilor ulterioare ale aplicatiilor.

În plus, Philips Android TV oferă posibilitatea de a controla, prin aplicatiile disponibile în Google Play Store, device-urile conectate la reteaua casei sau la internet, prin modulul Wi-Fi integrat sau portul pentru conexiune LAN, precum sistemele de supraveghere si securitate, baby monitoarele, hard disk-urile de retea, sistemele de aer conditionat etc.


 
La toate beneficiile oferite de sistemul de operare Android se adaugă caracteristicile performante ale televizoarelor Philips: timpii de răspuns mici, utilizarea eficientă a resurselor, viteza de lucru bună oferită de procesoarele de ultimă generatie. Seriille 8100 si 8200 Philips Android TV sunt echipate cu procesoare Quad Core, iar Seriile 8800, 9100 si 9800 cu procesoare Hex Core.

Numărul mare de functii ale sistemului Android si platforma hardware transformă televizoarele Philips în terminale de mari dimensiuni, ideale pentru gaming. Astfel utilizatorii vor putea rula numărul impresionant de jocuri disponibile în Google Play Store pe ecranul televizorului. Pasionatii de gaming pot conecta prin USB gamepad-urile compatibile, pentru un control mai bun al jocurilor rulate pe televizor.

Noile televizoare Philips Android sunt controlate cu usurintă, de la distantă, de pe tabletă sau smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestora, prin intermediul aplicatiei Philips MyRemote.  Toate modelele de televizoare Philips cu sistem de operare Android sunt dotate cu tehnologia Ambilight si beneficiază de caracteristici premium ale imaginii. Seriile 8800, 9100 si 9800 introduc sistemul Android în universul imaginii 4K Ultra HD.

Televizoarele Philips Android, Seriile 8100, 8200 si 8800, 9100 si 9800 sunt disponibile în magazinele din România la preturi pornind de la 7000 lei2, cu diagonale de la 48” la 65”. Ele pot fi testate de către consumatori, începând de astăzi, în magazinul Flanco din Mall Promenada Bucuresti.

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului video digital. TP Vision proiectează, produce si comercializează modelele de televizoare Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay si anumite tări selectate din regiunea Asia-Pacific. Realizăm aceste activităti combinând experienta noastră în design si mostenirea Philips în inovatie TV cu excelentele capacităti operationale, flexibilitatea si viteza de reactie ale TPV. Îmbinarea acestor atuuri ne permite să oferim pietei televizoare de cea mai bună calitate: inteligente, dar usor de utilizat, cu un design sofisticat, care apelează la materiale noi si forme cât mai subtiri si elegante. Credem în produse care să ofere publicului o experientă de vizionare net superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este unul dintre liderii mondiali în segmentul ospitalitătii si divertismentului. Având sediul central în Amsterdam, Olanda, TP Vision este reprezentatul exclusiv pentru televizoare Philips în tările si regiunile mentionate mai sus. Compania este detinută în proportie de 70% de TPV si de 30% de Royal Philips Electronics, cu sediul central în Olanda. TP Vision are aproximativ 2.000 de angajati în întreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar