transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-03-2024 4.5984 lei 4.9699 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2015

Primul POS instalat intr-o piata din Romania, cu sprijinul MasterCard

Primul POS instalat intr-o piata din Romania, cu sprijinul MasterCard

Demersurile MasterCard de încurajare a plătilor cu cardul au determinat implementarea primului POS într-o piată din Capitală. Astfel, începând cu 11 decembrie, în Piata Hala Traian din sectorul 2, Bucuresti, posesorii de carduri au ocazia de a plăti cu cardul pentru legumele, fructele si verdeturile cumpărate.

Pe plan national, MasterCard a sustinut în permanentă initiative de stimulare a plătilor electronice oferind consumatorilor informatii despre beneficiile la nivel personal ale utilizării cardului, precum rapiditate si sigurantă, subliniind totodată si efectele benefice asupra cresterii gradului de fiscalizare.

În 2015, în contextul local, în care românii utilizează de patru ori mai putin cardurile pentru a efectua plăti la comercianti comparativ cu media Uniunii Europene, conform datelor furnizate de Banca Centrală Europeană, MasterCard a adaptat platforma educatională - EduCard - lansată în 2009 pentru promovarea plătii cu cardul cu componente dedicate pe zona de educatie financiară si promotii pentru încurajarea cumpărăturilor pe bază de card. Toate aceste actiuni sunt menite să schimbe statisticile care anul trecut arătau că, în medie, 14 tranzactii de plată existau pe fiecare card emis de băncile locale, aducandu-ne mai aproape de media europeana de 60 de tranzactii.

„Experimentul <piata> a pornit ca un proiect pilot, însă reactiile pozitive au condus la implementarea permanentă a unui POS într-o piată, devenind astfel o realitate si un lucru normal pentru cumpărătorii de la Piata Traian. Proiectul vine în completarea actiunilor si a campaniei #doarcucardul desfăsurate pe parcursul acestui an, cu scopul de a stimula plătile cu cardul. Suntem încântati să le oferim posesorilor de carduri MasterCard si Maestro posibilitatea de a realiza plăti într-un mod usor si sigur la piată. Iar tehnologia contactless le va oferi o  experientă si mai rapidă”,  a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager MasterCard pentru România.Episodul pilot, desfăsurat în toamna acestui an, a surprins reactiile pozitive ale cumpărătorilor din piată, demonstrând că instalarea unui POS în astfel de locuri este mai mult decât bine venită. Puteti vizualiza video-ul aici: https://youtu.be/GaOl1NfaKcc .

 „Sperăm ca acesta să fie un prim pas către extinderea plătilor cu cardul către zone care până acum au fost apanajul exclusiv al numerarului, astfel încât cumpărătorii să beneficieze de securitate si confort, contribuind în acelasi timp la reducerea economiei gri,” a adăugat Cosmin Vladimirescu.

Mai multe informatii despre campanie sunt disponibile pe pagina de internet a campaniei www.plateste-cu-cardul.ro, si pe pagina MasterCard din România, la adresa www.mastercard.ro/promotii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar