transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-09-2014

Prin mobilPay Wallet, romanii pot plati cu telefonul mobil la comerciantii acceptatori MasterPass din intreaga lume

Prin mobilPay Wallet, romanii pot plati cu telefonul mobil la comerciantii acceptatori MasterPass din intreaga lume

Aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltată anul trecut de NETOPIA mobilPay, va fi primul portofel electronic din România si printre primele din regiune integrat în MasterPass, serviciul digital detinut de MasterCard. Acesta va oferi utilizatorilor posibilitatea de a face cumpărături cu mobilPay Wallet în Romania si în afara tării, la peste 40.000 de comercianti din reteaua MasterPass.

În urma integrării, utilizatorii mobilPay MasterPass Wallet vor avea o experientă de cumpărare online sau mobilă mult mai rapidă, facilă si sigură, care elimină necesitatea de introducere de fiecare dată a datelor de card si de livrare pentru finalizarea cumpărăturilor, la comerciantii parteneri MasterPass din întreaga lume.

Astfel, românii care folosesc aplicatia mobilPay MasterPass Wallet vor avea posibilitatea de a face cumpărături la comercianti parteneri MasterPass din tări precum China, Australia, Canada, Italia, Noua Zeelandă, Polonia, Singapore, Africa de Sud, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

„Posesorul de smartphone are nevoie de un instrument care nu doar să-i înlocuiască portofelul clasic, ci să-i permită să facă plăti de pe telefon rapid si în deplină sigurantă. Suntem mândri că astăzi, la un an de la lansarea mobilPay Wallet, facem încă un pas important, prin deschiderea către comertul electronic global”, declară Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Potrivit acestuia, unul din principalele beneficii de care se vor bucura utilizatorii de mobilPay MasterPass Wallet odată cu integrarea in reteaua MasterPass este simplificarea plătii online. Dacă, până acum, finalizarea tranzactiilor era îngreunată de nevoia introducerii datelor suplimentare, mobilPay MasterPass Wallet le va permite utilizatorilor să plătească de pe mobil printr-un simplu click sau atingere a ecranului si va reduce semnificativ rata de abandon a tranzactiilor.“Într-o lume dominată de tehnologie si orientată către confort, numerarul - cu toate inconvenientele sale legate de securitate si confort - a devenit un zid în calea comertului”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager România, MasterCard. ”Fie că e vorba de jucăria pe care copilul si-o doreste de ziua lui si pe care nu o găsesti la magazinul din apropriere de casă sau de economia de timp la plata facturilor, numerarul îsi dovedeste ineficienta. La polul opus, MasterPass vine cu toate avantajele celor mai noi tehnologii de plată, cu deschiderea către comertul global si aduce simplitate si confort în utilizare, la superlativ“.

“MasterPass este o revolutie în industria plătilor electronice, cu o retea globală de acceptare a portofelelor digitale online sau pe mobil”, adaugă Gabriel Ghită, Head of  New Business, MasterCard. “Portofelele digitale sunt ele însele o revolutie a experientei de plată, iar MasterCard îsi asumă rolul de leader în plăti electronice oferindu-le operatorilor de portofele digitale exact ceea ce le lipsea – acceptare la comercianti din toată lumea. Alături de Netopia, la un an de la lansarea primei platforme de plăti mobile remote din România, deschidem granitele comertului pentru utilizatorii aplicatiei, oferindu-le posibilitatea de a face cumpărături la comercianti  din România si din toată lumea.”

În prezent, rata lunară de utilizatori mobilPay MasterPass Wallet s-a dublat comparativ cu începutul anului, aproximativ 50% dintre acestia realizând cel putin o tranzactie pe săptămână prin aplicatie.

Lansată în martie 2013 de MasterCard si NETOPIA mobiPay, aplicatia mobilPay MasterPass Wallet este disponibilă pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS si Android. Aplicatia poate fi descărcată gratuit din Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilpay si App Store si folosită pentru plăti diverse, cum ar fi cele de facturi, pentru reîncărcarea cartelelor preplătite sau pentru produse si servicii furnizate de comerciantii parteneri. De asemenea, pe lângă produsele si serviciile generale, există si oferte exclusive pentru utilizatorii mobilPay MasterPass Wallet.

NETOPIA mobilPay este lider pe piata din România în ceea ce priveste plătile mobile si unul dintre cei mai importanti procesatori de plăti online prin card.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Farhan
Nitu Romeo 25 septembrie 2011 la 13:27 Va soilict sprijinul pentru a confectiona la dvs.a unei plase cu care doresc sa acopar o suprafata de aprox.72 mp.(12*6),in vederea protejarii unui spatiu destinat gainilor,de potentiali rapitori aerieni. Va multumesc anticipat;astept raspunsul dvs.,TEL. de contact:07*******.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar