transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-01-2017

Reteaua Vodafone, certificata pentru al treilea an consecutiv drept Cea mai performanta retea mobila din Romania

Reteaua Vodafone, certificata pentru al treilea an consecutiv drept Cea mai performanta retea mobila din Romania

Reteaua Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania pentru al treilea an consecutiv, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta serviciilor sale de date si voce mobila, in urma testarii tuturor retelelor mobile din Romania de catre auditorul independent P3 communications, in perioada noiembrie ̵ decembrie 2016.

„Aceasta noua certificare Best in Test acordata de catre auditorul independent P3 communications confirma inca o data faptul ca utilizatorii nostri beneficiaza de o retea mobila superioara in Romania, care le permite sa comunice si sa se bucure de programe de divertisment pe mobil oricand si oriunde doresc. Reteaua Supernet™ 4G+ continua sa ofere utilizatorilor nostri cea mai buna experienta de voce si de date mobile”, a declarat Ravinder Takkar, Presedinte & CEO, Vodafone Romania.

In comparatie cu alte retele mobile din Romania, masuratorile efectuate arata ca reteaua Vodafone Romania a obtinut certificatul „Best in Test” in campania „Mobile Benchmark Romania” desfasurata de catre auditorul independent P3 communications in perioada 5 noiembrie-12 decembrie 2016.

Campania de testare comparativa a retelelor s-a desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, in mai multe orase mari si mici, in localitati rurale si pe drumurile de legatura dintre acestea. Printre localitatile selectate in mod independent catre P3 communications se afla Aiud, Avrig, Babadag, Brasov, Braila, Bucuresti, Botosani, Caransebes, Cernavoda, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Gura Humorului, Fetesti, Harlau, Iasi, Lugoj, Ovidiu, Pitesti, Slatina, Tecuci, Timisoara, Targu Frumos.

Metodologia de testare este actualizata anual de catre P3 communications, pentru a reflecta asteptarile tot mai mari ale clientilor si disponibilitatea celor mai noi tehnologii mobile din tara respectiva, precum si pentru a testa retelele mobile la capacitate lor maxima. P3 communications stabileste traseele de testare in mod independent si aleatoriu in fiecare an, fara a le comunica in prealabil operatorilor de telefonie mobila, pentru a asigura obiectivitatea si acuratetea rezultatelor finale si a reflecta experienta reala a clientilor care folosesc retelele furnizorilor de servicii de date si de telefonie mobila.

P3 communications, care are sediul in Germania, este lider de piata in randul companiilor care ofera servicii de consultanta tehnica, de inginerie si de testare.

P3 communications face parte din grupul P3, care are 3.500 de angajati in intreaga lume si a inregistrat o cifra de afaceri de peste 350 de milioane de euro in 2016. Compania ofera un portofoliu larg de servicii independente de consultanta tehnica si de management, incluzand servicii de planificare a retelei, de inginerie, optimizare end-to-end, securitate, testare QoS si QoE, benchmarking international si de testare si acceptare a dispozitivelor. Clientii P3 communications includ operatori de retele, producatori de echipamente si producatori de terminale.

Vodafone Romania a lansat Supernet 4G+ in septembrie 2016, care ofera utilizatorilor viteze mai mari, cea mai buna experienta video HD pe mobil, acoperire mai buna in interior si securitate sporita, precum si cea mai extinsa acoperire 4G+, disponibila in toate cele 41 de resedinte de judete, in Bucuresti si in alte 330 de localitati.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 49 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 septembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 14 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar