transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2014

Romanii isi schimba smartphone-ul sau tableta o data la doi ani - analiza Oktal.ro

Romanii isi schimba smartphone-ul sau tableta o data la doi ani - analiza Oktal.ro

Mari amatori de tehnologie si foarte deschisi când vine vorba de a încerca gadget-uri noi, românii îsi schimbă telefonul sau tableta o dată la aproximativ doi ani, conform Oktal.ro, primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice si electrocasnice.

Noile tehnologii îi determină pe români să îsi schimbe telefonul sau tableta o dată la doi ani. În plus, atractia acestora pentru gadget-uri si deschiderea către noutăti, influentează si obiceiurile lor de consum.

“Românii apreciază foarte mult tehnologia si caută întotdeauna cele mai noi gadget-uri. Acestia îsi doresc ca smartphone-ul sau tableta pe care o cumpără să le îndeplinească o serie de cerinte: să fie usor de folosit, să aibă functionalităti multiple, o autonomie cât mai mare a bateriei, un design plăcut, o cameră foto performantă, acces la diverse aplicatii si la retele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp etc.)”, potrivit lui Dan Dumitrescu, manager general al Elka-Oktal Group, companie care detine magazinul online Oktal.ro.

Consumatorii români sunt exigenti si, în acelasi timp, sensibili la pret, drept pentru care acestia vor să obtină un raport calitate – pret excelent când vor să achizitioneze un telefon inteligent sau o tabletă.

În medie, românii alocă circa 1.

000 de lei pentru un smartphone la liber si 800 de lei pentru o tabletă, conform Oktal.ro. Înainte să cumpere un astfel de dispozitiv, acestia se documentează cu atentie, citesc multe recenzii si urmăresc forumuri, se consultă cu prietenii lor si utilizează aplicatii de comparatie a diverselor produse.

În prezent există o multime de posibilităti în ceea ce priveste alegerea unui telefon inteligent sau a unei tablete. Însă, în functie de nevoi, dar si de buget, Oktal.ro recomandă analiza unor aspecte:

1. Care este dimensiunea ideală a smartphone-ului sau tabletei. Un ecran mai mic presupune si un design compact, însă dacă vreti să folositi telefonul sau tableta pentru a urmări diverse clipuri video sau pentru a vă juca, atunci este indicat să alegeti un model mai mare.

2. Ce sistem de operare este cel mai potrivit. În momentul în care alegem un astfel de gadget trebuie să lăsăm subiectivismul deoparte si să punem în balantă plusurile si minusurile pe care le are fiecare sistem de operare existent pe piată. Astfel, spre deosebire de iOS si de Windows, sistemul de operare al celor de la Google, Android, este disponibil pe un număr mai mare de terminale, este flexibil si customizabil. iOS rămâne una dintre cele mai intuitive platforme si beneficiază de una dintre cele mai bune selectii de aplicatii si de jocuri, în timp ce dispozitivele Windows, desi au o interfată dinamică, sunt mai sărace în aplicatii.

3. Viată lungă a bateriei. Înainte de a achizitiona un telefon sau o tabletă, verificati capacitatea de viată a bateriei. 

4. Avem nevoie de un procesor puternic? În cazul în care vreti ca aplicatiile, jocurile de pe telefon sau tabletă să se miste repede, aveti nevoie de un echipament mobil cu un procesor care să meargă ca uns.

5. Cât de importanti sunt megapixelii? Cei care sunt interesati să facă poze reusite si, eventual, să înlocuiască aparatul de fotografiat cu un smartphone performant sau cu o tabletă, trebuie să fie atenti la numărul de megapixeli pe care îl are un dispozitiv, dar si la calitatea senzorului de imagine, la stabilizatorul de imagine etc.

Oktal.ro este primul magazin online din România specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinul, administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experientă de peste 15 ani pe piata locală de comert electronic, oferă o gamă variată de produse, precum si consultantă si servicii post-vânzare. Printre beneficiile asigurate clientilor săi se numără consultanta, livrarea rapidă, variantele flexibile de plată, permisiunea de retur în 30 de zile pentru produsele care nu corespund asteptărilor clientilor si facilitatea gratuită E-Service, un program complet gratuit care îi ajută pe clienti să economisească timp si bani.

Totodată, Oktal.ro este membru fondator al Asociatiei Române a Magazinelor Online (ARMO), asociatie reprezentativă a magazinelor online din România, care sustine interesele membrilor săi atât prin activitatea sa, cât si prin activitatea tuturor membrilor fondatori si a noilor membri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar