transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-01-2014

Romtelecom, primul operator din regiunea de Sud-Est a Europei care a primit certificarea CE 2.0 MEF

Romtelecom, primul operator din regiunea de Sud-Est a Europei care a primit certificarea CE 2.0 MEF

Romtelecom este primul operator din regiunea de Sud-Est a Europei si al treilea din Europa care obtine certificarea CE 2.0, din partea MEF (Forumul Metro Ethernet) – aliantă consacrată din industria globală de telecomunicatii. Aceasta certifică abilitatea operatorului de a furniza servicii de ultimă generatie între operatori.

În urma unei testări amănuntite, realizate de către Iometrix (laboratorul de testare autorizat de MEF), Forumul Metro Ethernet a certificat serviciile Romtelecom Wholesale L2 Connect 2.0 E-Line si L2Connect 2.0 E-Access cu CE 2.0, cea mai valoroasă certificare din industria de telecomunicatii. Aceste servicii de ultimă generatie oferă solutii care permit standardizarea si eficientizarea proceselor de furnizare, operare si achizitie a serviciilor între operatori.

Evolutia accelerată a cererii clientilor de la servicii clasice la servicii de ultimă generatie de tip Ethernet, precum si extinderea de la piata locală la cea globală, obligă operatorii de top să furnizeze solutii standardizate caracterizate prin clase de servicii îmbunătătite, un management al serviciilor si interoperabilitatea  acestora.

„De-a lungul ultimilor ani am fost proactivi în dezvoltarea de parteneriate strategice cu cei mai buni operatori si furnizori de servicii wholesale din întreaga lume. Certificarea aduce valoare adăugată serviciilor noastre si facilitează interconectarea cu operatori regionali si globali, consolidând reteaua noastră la nivel regional.

Între timp, ne-am angajat să continuăm investitia noastră în cele mai bune tehnologii de retea pentru a ne consolida si dezvolta portofoliul de produse, cu scopul de a mentine pozitia de lider în furnizarea serviciilor”, a declarat Dumitru Vlad, Director Romtelecom Wholesale.

“Suntem încântati că Romtelecom a devenit primul operator din regiunea de Sud-Est căruia i s-a acordat certificarea MEF CE 2.0. Aceasta este o acreditare importantă care a fost adăugată în palmaresul de realizări ale operatorului. Certificarea CE 2.0 va deschide noi piete pentru acesta. Este o dovadă a angajamentului acestuia fată de operatorii de pe acest segment si o recunoastere a importantei adoptării acestor standarde de către furnizorii de servicii din întreaga lume”, a declarat Eric Puetz, Co-Chair & Director al Comitetului de Certificare MEF.

Romtelecom Wholesale, Divizia Romtelecom dedicată operatorilor telecom din România si din străinătate, si-a consolidat pozitia la nivel international prin îmbunătătirea continuă a portfoliului de produse, dezvoltând permanent calitatea solutiilor si serviciilor oferite. Romtelecom oferă servicii de voce, date, internet si servicii de colocatie pentru clientii wholesale din România si partenerii globali, incluzând operatorii din Europa Centrală si de Est (CEE) si din Comunitatea Statelor Independente (CIS).

Serviciile de date sunt furnizate la nivel global, prin intermediul tehnologilor de tip Ethernet, în conformitate cu MEF. În 2013, Romtelecom Wholesale a finalizat cea de-a treia rută redundantă către Frankfurt, cu scopul de a facilita transportul regional de date către Europa de Vest, consolidând astfel una dintre cele mai moderne infrastructuri din Europa de Est (depăsind 1Tbps).

Forumul Metro Ethernet (MEF) - autoritate recunoscută pe piată pentru operatorii specializati în servicii Ethernet, este o aliantă globală din industrie ce cuprinde mai mult de 220 organizatii inclusiv furnizori de servicii de telecomunicatii, operatori de cablu MSO, producători de echipamente/software de retea, furnizori de semi-conductoare si organizatii specializate în testarea serviciilor. Misiunea MEF este de a accelera adoptia de servicii si retele de tip Ethernet de către operatori la nivel mondial. MEF dezvoltă specificatii tehnice si acordurile de implementare ale tehnologiei Ethernet pentru a promova interoperabilitatea si dezvoltarea tehnologiei de tip Ethernet pe plan mondial.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar