transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-01-2014

SmartAdLive - aplicatie romaneasca de publicitate pe terminale mobile

SmartAdLive - aplicatie romaneasca de publicitate pe terminale mobile

Un Start-up romanesc a dezvoltat o aplicatie care revolutioneaza piata de publicitate pe terminale mobile. Daca pana in prezent, numarul de solutii concrete de publicitate in aceste medii a fost aproape inexistent, incepand din acest an companiile au la indemana un nou instrument prin care se pot adresa unui public targetat. SmartAdLive este singura solutie reala care livreaza publicitate targetata pe terminale mobile la nivel mondial, spun reprezentantii companiei, intr-un comunicat transmis catre www.SMARTfinancial.ro.

SmartAdLive este o aplicatie care livreaza intr-un mod total permisiv reclamele catre un public targetat. Target-area se poate face in functie de mai multe criterii cum ar fi: sex, varsta, locatie (rezidenta, geolocatie ), hobby-uri, obiceiuri, interese de turism, preferinte culinare, preferinte shopping, studii, familie, ocupatie, nivel de trai plus alte informatii care pot ajuta la o targetare eficienta. Nivelul de securitate al aplicatiei este extrem de mare, datele utilizatorilor fiind pastrate in siguranta deplina. Compania care detine drepturile de administrare ale aplicatiei SmartAdLive este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Dezvoltatea aplicatiei vine ca o solutie fireasca a cererii din ce in ce mai mari de publicitate la nivelul dispozitivelor mobile (smartphone-uri, tablete, etc) datorita numarului din ce in ce mai mare al utilizatorilor care folosesc aceste medii. Telefonul mobil este cel mai folosit device in viata de zi cu zi, practic media de utilizare a unui smartphone sau tableta fiind de 2 ore si 21 de minute zilnic pentru un utilizator.

S-a demonstrat ca 50 % dintre utilizatorii de smartphone-uri folosesc aceste dispozitive pentru a accesa internetul. De asemenea, 67 % dintre cei care vad o reclama pe un dispozitiv mobil viziteaza site-ul comerciantului, 37 % contacteaza telefonic comerciantul,  iar 52 % dintre ei ajung sa viziteze magazinul fizic al comerciantului daca acesta este locat in proximitatea lui. De asemenea, utilizatorii care acceseaza site-urile companiilor conduc la o rata de conversie cu mult mai mare fata de orice alte medii. 

Concluzionand, dorinta fiecarei companii este de a ajunge cat mai rapid si intr-un mod cat mai eficient la utilizatorii terminalelor mobile. Ca un raspuns la nevoia de mai sus, solutia vine de la SmartAdLive, o aplicatie care revolutioneaza conceptul de mobile advertising. Aplicatia are in spate un sistem extrem de complex care asigura eficienta maxima, mii de ore de testare si reprezinta rezultatul muncii unui numar de 45 de programatori si designeri.

Practic aplicatia SmartAdLive se bazeaza pe afisarea reclamei unei companii, direct pe ecranul smartphone-ului sau tabletei unui utilizator atunci cand acesta este apelat sau primeste un SMS. Utilizatorul are posibilitatea de a vizita website-ul companiei, de a distribui reclama acesteia pe diferite retele sociale printr-un simplu click, are posibilitatea de a apela telefonic compania sau de a fi directionat spre sediul sau afacerea companiei. Utilizatorul poate salva oferta (in cazul unui voucher sau a unui cupon) pentru o folosire sau distribuire ulterioara pe retelel sociale.

Aplicatia este disponibila pentru terminalele care folosesc sistemul de operare Android, sistem care a trecut de o cota de piata de peste 75 % in 2013. Vestea buna este ca utilizatorii de iOS pot beneficia de avantajele acestei aplicatii in curand, compania urmand sa lanseze in viitorul apropiat o varianta similara si pentru iPhone sau alte dispozitive care folosesc iOS.

Aplicatia SmartAdLive ofera beneficii foarte importante cum ar fi: afisare full screen, calitate HD, 199% garantia vizualizarii reclamei, posibilitatea ca utilizatorul sa revina asupra reclamei. Un alt beneficiu foarte important oferit de SmartAdLive este ca permite livrarea mesajului publicitar instant pe displayul utilizatorului. Mesajul publicitar ajunge la cine trebuie, atunci cand trebuie si unde trebuie. Companiile care vor folosi aplicatia SmartAdLive pot beneficia de un instrument care promite recuperarea rapida a investitiilor.
 
Aplicatia este disponibila in Google Play la adresa: https://play.google.com/store/search?q=smartadlive&hl=ro

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
1eAMVl Thanks-a-mundo for the post.Really looking forward to read more. Keep writing.
crorkz
Z9xnSV Thanks for sharing, this is a fantastic article. Really Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar