transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-10-2015

Solutie Telekom de monitorizare a pacientilor pentru spitalul Polaris Medical din Cluj

Solutie Telekom de monitorizare a pacientilor pentru spitalul Polaris Medical din Cluj

Telekom Romania furnizează servicii IT&C pentru spitalul Polaris Medical, cel mai mare spital privat de recuperare din România, deschis de curând în vecinătatea municipiului Cluj-Napoca, în comuna Sugeagu, contribuind astfel la îmbunătătirea actului medical si facilitând îngrijirea atentă a pacientilor, la standarde internationale.

Printre solutiile si serviciile dezvoltate de Telekom pentru spitalul Polaris se numără brătările cu buton de panică ce permit monitorizarea permanentă si localizarea pacientilor într-un spatiu delimitat. Astfel, personalul medical poate interveni rapid în situatii de urgentă. În plus, aparatura spitalului si echipamentele IT sunt interconectate  si permit transferul de date în cadrul retelei interne, dar si a celei externe.

În perimetrul spitalului este disponibilă o solutie wireless de internet securizată, care permite separarea traficului de date util personalului medical de cel necesar pacientilor sau vizitatorilor.  Serviciile de internet wi-fi sunt disponibile gratuit vizitatorilor si pacientilor.

Spitalul dispune si de un număr scurt de informatii, dar si de o centrală telefonică proprie, care asigură serviciile de voce fixă atât în interiorul spitalului, cât si extern, având la bază tehnologia VoIP, inclusiv telefonie via wi-fi.

Solutia a fost dezvoltată în paralel cu constructia unitătii medicale, fiind concepută în functie de nevoile specifice ale spitalului. 

„Ne dorim să oferim cele mai bune servicii pacientilor nostri, drept urmare, tot ce se întâmplă în acest spital, inclusiv în zona de tehnologie, este la cel mai înalt nivel de performantă.

Aparatura modernă a spitalului Polaris Medical este conectată la internet cu ajutorul serviciilor  Telekom; astfel putem transmite rapid si în sigurantă toate informatiile. O altă solutie de la Telekom ne permite localizarea pacientilor în cadrul spitalului cu ajutorul brătărilor, acestea fiind dotate si cu buton de panică pentru urgente. Prin reteaua de internet wi-fi medicii pot accesa instant aplicatiile interne sau vizualiza analizele pacientilor. De internet gratuit beneficiază si pacientii sau vizitatorii spitalului”, a declarat Cosmin Muresan director IT, Polaris Medical, Cluj.

Spitalul Polaris Medical reprezintă cea mai mare investitie privată din domeniul medical din tară. Structurat pe cinci nivele, spitalul dispune de 180 de paturi pentru spitalizare continuă si 14 paturi pentru spitalizare de zi si ambulatoriu. Pacientii pot beneficia de servicii medicale cu internare continuă în sectiile de recuperare neurologică, recuperare cardiovasculară, psihiatrie, reabilitare medicală si îngrijiri paliative, în functie de patologia acestora. Baza de tratament este foarte bine dotată, astfel încât să ofere pacientilor o recuperare rapidă si usoară.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.
 
Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piată, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clientilor persoane fizice, cât si clientilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicatii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Clientii beneficiază astfel de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet fix de până la 1Gbps si televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum si continut de calitate si exclusivităti – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează pozitia Telekom Romania de lider în furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La începutul lunii septembrie 2015, aproximativ 150.000 de clienti au ales pachetele integrate de la Telekom Romania si au devenit parte din universul MagentaONE.
 
Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.
 
Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii IT&C pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata! Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa! Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat informatii mai multe la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar