transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-10-2014

Solutii One-stop-shop pentru clientii business - servicii integrate fix-mobil la cheie pentru companii, pe o singura factura

Solutii One-stop-shop pentru clientii business - servicii integrate fix-mobil la cheie pentru companii, pe o singura factura

Brandul Telekom Romania intră pe piata din România cu o nouă experientă destinată comunitătii de business, construită în jurul filozofiei One Stop Shop – un punct de contact unic pentru toate nevoile de comunicare: un portofoliu complet de solutii fixe si mobile, aplicatii si solutii IT integrate, plus cea mai variată gamă de echipamente IT&C.

Telekom Romania oferă acces integrat fix-mobil în orice loc si moment, cu un contract unic si o singură factură, tradus comercial printr-o gamă completă de pachete cu beneficii nelimitate fixe si mobile, adresându-se nevoilor specifice ale fiecărui client business. Clientii pot opta pentru unul dintre cele 14 tipuri de pachete predefinite cu până la 4 servicii si terminale de top incluse, sau îsi pot alege serviciile dorite, personalizându-si pachetul care se potriveste cel mai bine afacerii lor.

Pachetul complet FixMobil XXL oferă voce mobila si date, voce fixă plus internet fix si mobil, toate acestea cu maximul de beneficii: nelimitat minute în retea de pe fix si mobil, nelimitat minute nationale de pe fix si mobil, nelimitat SMS-uri nationale si în retea, nelimitat viteză 4G pentru traficul de date si nelimitat apeluri internationale către Zona 1 (retelele fixe din Europa si retelele fixe si mobile din SUA si Canada). Pachetul contine de asemenea si 500 de minute, 500 SMS-uri si 500 MB în roaming, plus următoarele echipamente: o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 10,1” , smartphone-ul Samsung Galaxy SIII mini, un telefon DECT si un router WiFi. Pretul lunar al pachetului este de 54 euro, fără TVA.

În functie de nevoile fiecărei companii si de comportamentul lor de consum, clientii pot alege alte configuratii ale pachetelor FixMobil, cu 3 sau 4 servicii, la preturi începând de la 23 euro/lună fără TVA, cu terminale incluse sau la preturi speciale.

Toate pachetele includ solutii de web hosting cu domeniul .ro, spatiu pentru găzduirea paginii web si un număr nelimitat de adrese de email, Service Level Agreement (SLA) Standard pentru serviciile de voce fixa, respectiv SLA Advanced pentru serviciile de date,drept garantie a functionării serviciilor, spatiu pentru stocarea datelor si functia de recovery, IP static si licente Norton Internet Security.De asemenea, brandul Telekom intră pe piata românească aducând un nou portofoliu mobil, cu 7 planuri tarifare mobile adaptate nevoilor oricărei companii, indiferent de dimensiune, toate oferind nelimitat minute si SMS-uri în retea si preturi speciale pentru o gamă largă de smartphone-uri, plus acces gratuit la viteză 4G pentru toate planurile tarifare, la preturi promotionale valabile până la 30 noiembrie 2014, începând cu 7 euro/lună fără TVA.

Trei dintre cele mai avantajoase planuri tarifare din noul portofoliu mobil sunt:

Planul tarifar Nelimitat Business XS (7 euro/lună, fără TVA); acesta oferă comunicare nelimitată în retea (SMS-uri si apeluri în retelele fixe si mobile Telekom Romania), 100 de minute nationale si internationale către zona 1 (200 de minute prin promotia valabilă până la sfârsitul lunii noiembrie), 100 de SMS-uri nationale si 100 MB la viteză 4G.

Nelimitat Business L (15 euro / lună, fără TVA) care oferă comunicare natională nelimitată către fix si mobil, SMS-uri nationale nelimitate, plus minute internationale nelimitate către zona 1. Pe lângă acestea, planul tarifar include 100 de minute internationale către zona 2 si 1 GB de trafic national de date la viteză 4G.

Nelimitat Business XL (18 euro / lună, fără TVA); acesta oferă comunicare natională nelimitată către fix si mobil, SMS-uri nationale nelimitate, plus minute internationale nelimitate către zona 1. Mai mult, planul tarifar include si 500 de minute internationale către zona 2 si 2 GB de trafic national de date la viteză 4G plus 500 de minute, 500 SMS-uri si 500 MB de trafic în roaming în UE.
 
„Telekom Romania doreste să devină prima alegere ca brand de telecomunicatii care te conectează la tehnologie, atât în viata personală, cât si în cea profesională. Suntem pe deplin hotărâti să livrăm cea mai bună experientă pentru clientii business, prin oferte inovative si standarde de  înaltă calitate usor accesibile. Telekom intră pe piată cu filozofia One Stop Shop: un punct de contact unic pentru toate nevoile de comunicare si un portofoliu complet de solutii fixe, mobile si IT. Acesta este motivul pentru care am creat pachetele integrate FixMobil si beneficiile nelimitate ale abonamentelor noastre pentru companii”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienti pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 229.000 de angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar