transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-09-2015

Studiu Ericsson: 35% din tot continutul TV si video este vizionat acum la cerere

Studiu Ericsson: 35% din tot continutul TV si video este vizionat acum la cerere

Cea mai nouă editie a studiului Ericsson (NASDAQ: ERIC) ConsumerLab TV & Media analizează modul în care serviciile dedicate continutului video la cerere sunt din ce în ce mai populare, contribuind la schimbarea obiceiurilor de vizionare TV si video ale consumatorilor. Acestia petrec acum 6 ore pe săptămână urmărind seriale TV, emisiuni si filme la cerere, timp care s-a dublat din 2011 până acum. Luând în considerare continutul video înregistrat si descărcat, peste 35% din continutul TV si video este vizionat acum la cerere.

Studiul arată si cât de mult a crescut numărul de consumatori care urmăresc continut video pe dispozitive mobile. Astfel, 61% dintre utilizatorii de smartphone îsi folosesc telefoanele pentru a viziona continut video, o crestere de 71% din 2012 până în prezent. Mai mult decât atât, două treimi dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 si 34 de ani urmăresc continut video pe tablete, laptop-uri si smartphone-uri.
 
În acelasi timp, platformele dedicate continutului generat de utilizatori contribuie la cresterea numărului de consumatori care accesează continut TV si video online. 1 din 10 consumatori urmăresc YouTube mai mult de 3 ore pe zi, iar 1 din 3 consumatori consideră că este foarte important să poată accesa altfel de continut si pe televizorul din casă. În plus, studiul arată că vizibilitatea din ce în ce mai mare a platformelor de tip YouTube a dus si la o crestere în popularitate a continutului video de tip educativ si didactic, consumatorii vizionând astfel de continut timp de 74 de minute pe săptămână.Alte rezultate importante ale studiului Ericsson ConsumerLab TV & Media 2015 includ:

Urmărirea la rând a mai multor episoade ale aceluiasi serial a devenit o parte importantă a experientei de vizionare TV si video. Acest obicei este cel mai des întâlnit în cazul utilizatorilor de platforme de continut la cerere plătit pe baza unui abonament, platforme ca Netflix, Amazon Prime sau HBO. Mai mult decât atât, 87% dintre acesti utilizatori au declarat că urmăresc la rând mai multe episoade din ale aceluiasi serial cel putin o dată pe săptămână.

Dificultatea de a găsi continut interesant. Jumătate dintre consumatori care se uită la televizor spun că nu pot găsi continut pe care să-l urmărească zilnic. Acestia consideră că nici recomandările generate furnizorii de continut nu sunt suficient de personalizate.

Diferite abonamente, diferite atitudini. 22% dintre consumatorii care nu au avut vreodată un abonament TV plătesc deja pentru servicii OTT (over-the-top).

Televiziunea traditională rămâne încă foarte populară, în principal datorită posibilitătii de a urmări competitii sportive sau transmisiuni în direct, dar si pentru valoarea sa socială. Din acest punct de vedere, televiziunea traditională functionează asemeni unui „foc de tabără”. În plus, acest obicei de consum este legat si de vârsta utilizatorilor: 82% dintre persoanele cu vârste între 60 si 69 de ani urmăresc programele TV traditionale zilnic, prin comparatie cu 60% dintre tinerii cu vârste între 16 si 34 de ani.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar