transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-06-2016

Sub sloganul Bye Bye WiFi, abonatii Vodafone beneficiaza de trafic gratuit, nelimitat, in tara si in roaming

Sub sloganul Bye Bye WiFi, abonatii Vodafone beneficiaza de trafic gratuit, nelimitat, in tara si in roaming

Prin noua campanie derulata sub sloganul „Bye Bye WiFi”, utilizatorii Vodafone Romania beneficiaza de trafic gratuit nelimitat de internet in tara si in strainatate, timp de doua sau de trei luni, in functie de tipul de contract, la achizitionarea sau reinnoirea abonamentelor Super Red, Red si Smart.

„Invitam toti abonatii nostri sa spuna Bye Bye WiFi, sa scape de grija cautarii de retele wireless sau de parole si sa se bucure de avantajele Supernet 4G, reteaua certificata si garantata pentru toti utilizatorii, fara sa se mai gandeasca la traficul consumat. Dorim sa le oferim o experienta superioara de utiizare nu doar in tara, dar si in roaming, astfel ca am dublat beneficiile de date, voce si SMS si pentru romanii care calatoresc, in vacanta sau pentru afaceri”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Toti utilizatorii care achizitioneaza sau reinoiesc un abonament promotional Super Red, Red si Smart pot activa optiunea Bye Bye WiFi si primesc un pachet de beneficii care ii ajuta sa renunte la cautarea unei conexiuni WiFi.

Astfel, pentru abonamentele Smart, utilizatorii beneficiaza gratuit, in primele doua luni, de optiunea ByeBye WiFi, iar dupa aceasta perioada vor plati 3 Euro pentru 2GB suplimentari de trafic de date.

Pentru abonamentele RED, clientii primesc gratuit, in primele trei luni, optiunea Bye Bye WiFi, precum si minute si date duble, in roaming. Dupa perioada de trei luni, abonatii vor plati 5 Euro pentru 5GB suplimentari si isi vor pastra si beneficiile duble in roaming.

Pentru abonamentele Super RED, optiunea gratuita Bye Bye WiFi de trafic nelimitat este valabila timp de trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat pe teritoriul Romaniei, si timp de zece zile din primele trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat in Uniunea Europeana, Turcia, Albania, Elvetia, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein si Norvegia . Dupa perioada de trei luni, abonatii vor plati 5 Euro pentru 5GB suplimentari.Optiunea poate fi dezactivata oricand, prin intermediul aplicatiei MyVodafone sau pe site-ul www.vodafone.ro.

De asemenea, utilizatorii beneficiaza si de o varietate de terminale de top, la pretul de zero Euro – Vodafone Smart Speed 6 pentru Super RED Duo 19, Samsung Galaxy J1 (2016) pentru Super RED Duo 25 si Samsung Galaxy J5 pentru Super RED Duo 35.

Noile abonamente sunt promovate printr-o campanie de comunicare construita in jurul sloganului „Bye bye wi-fi”, ce incurajeaza utilizatorii sa se bazeze pe propriul terminal mobil pentru consumul de date, fara a mai fi recurge la conexiunile WiFi din locurile publice. Campania se desfasoara in mediile ATL, outdoor, print, online si TV.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar