transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2014

Symantec NetBackup 7.6 - solutie de backup destinata mediului enterprise

Symantec NetBackup 7.6 - solutie de backup destinata mediului enterprise

Symantec anuntă cea mai nouă versiune a produsului NetBackup, respectiv versiunea NetBackup 7.6, care aduce noi functionalităti pentru protectia la scară largă a mediilor vituale ce au la bază tehnologia VMware. NetBackup 7.6 este singura solutie de backup destinată mediului enterprise (organizatii mari si foarte mari), care poate gestiona sute de mii de masini virtuale si PB de date (1 petabyte = 1.000 terabytes), în acelasi timp oferind clientilor viteze de restaurare a masinilor virtuale de până la 400 de ori mai rapide decât restaurările standard. Departamentele IT pot acum simplifica si automatiza protectia mediilor foarte mari si complexe, formate din sisteme fizice, virtuale sau cloud, care împreună reprezintă componentele actuale ce se regăsesc în centrele de date moderne.

Liderii industriei IT de astăzi îsi orientează atentia către modernizarea centrelor de date ca răspuns la nevoia de mai multă agilitate, scalabilitate si putere de calcul eterogenă. Un raport Symantec din 2012 comunică cresterea anuală cu până la 70% a datelor păstrate pe servere si sisteme de stocare. Această crestere anuală, combinată cu proliferarea virtualizării si păstrarea acelorasi bugete pentru IT sau chiar reducerea acestora, fortează factorii de decizie să abordeze noua realitate unde modelele de protectie traditionale au devenit inadecvate.

Solutiile moderne pentru organizatiile mari si foarte mari trebuie să furnizeze protectie automată si rapidă pentru aplicatiile existente si să ofere vizibilitate si perspectivă asupra mediilor virtuale vaste si complexe, furnizând astfel baza pentru partenerii si furnizorii de servicii ce livrează solutii de backup sub formă de serviciu (backup-as-a-service).Symantec NetBackup 7.6 pune la dispozitie aceste beneficii, astfel încât organizatiile mari si foarte mari să poata dispune de un centru de date modern si protejat în totalitate.

Viteza de recuperare a masinilor virtuale VMware vSphere cu 400 de ori mai rapidă prin boot-area directă din backup-ul aflat pe storage, în comparatie cu orele sau chiar zilele care ar fi necesare în cazul unui restore traditional. Facilitatea pusă la dispozitie de NetBackup Instant Recovery for VMware permite clientilor să-si sporească productivitatea si performanta prin pornirea rapidă a masinilor virtuale prin intermediul NetBackup, făcându-le 100% disponibile în vSphere în timpul procesului de restore.

NetBackup Accelerator for VMware elimină nevoia pentru backup-urile de tip FULLprin intermediul integrării cu VMware Changed Block Tracking. Rezultatul este un backup automat, complet si de 35 de ori mai rapid decât abordările traditionale, permitând clientilor să crească performanta fără a compromite bugetul disponibil.

Clientii au posibilitatea de a proteja 300 de masini virtuale în 300 de secunde, prin backup si restaurare proactivă a datelor cu NetBackup Replication Director for VMware, folosind snapshot-uri realizate prin intermediul unui echipament de tip NetApp pentru a proteja mediile virtuale fără a se renunta la recuperare.

Facilitătile suplimentare includ optiuni de hostare de tip multi-tenant pentru parteneri si furnizori de servicii de tip managed service, pentru a îmbunătăti scalabilitatea si a automatiza procesul de disaster recovery de pe o platformă fizică pe o platformă de tip cloud, în scopul asigurării unei protectii si disponibilităti continue a datelor.

Versiunea NetBackup 7.6 este disponibilă prin intermediul partenerilor Symantec sau direct de la Symantec. Clientii Symantec care au un contract curent de mentenantă pot descarca noua versiune printr-un click aici. Cea mai recentă versiune a platformei de tip appliance, NetBackup 5230, dispune de capacitate de stocare de 14TB si software-ul NetBackup 7.6 pre-instalat.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar