transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2016

Telekom - oferta de iarna MagentaONE include smart TV si noul ceas inteligent MyKi pentru copii

Telekom - oferta de iarna MagentaONE include smart TV si noul ceas inteligent MyKi pentru copii

Telekom Romania a lansat noua ofertă de iarnă pentru pachetele integrate fix-mobil MagentaONE, care își propune să ajute milioane de români să renunţe la vechile televizoare, oferind un pachet consistent de servicii de voce, internet și divertisment, la cele mai bune prețuri.  

Noua ofertă de iarnă are două componente care le aduc consumatorilor, indiferent de opțiunea acestora, maximum de beneficii de divertisment TV de la MagentaONE și oferte noi pentru serviciile de telefonie mobilă.  

“În această iarnă, toată lumea primește beneficii maxime de la Telekom cu televizor smart inclus. În spiritul sărbătorilor, întreaga familie se poate bucura de serile de iarnă cu filme de la HBO și Cinemax și toți membrii familiei primesc 8GB trafic de date la viteze 4G. Mai mult, pentru liniștea sufletească a părinților, aceștia nu trebuie să își mai facă griji pentru cei mici deoarece pot folosi ceasul pentru copii ca să îi sune sau să îi localizeze în orice moment, direct de pe telefonele lor inteligente”, a declarat Todor Dimitrovski, Director Marketing, Telekom Romania. 

Clienții care aleg oferta specială MagentaONE, cu servicii de televiziune și internet incluse, pot beneficia de un televizor smart LG, inclus în oferta de iarnă Taţii #1, dacă îşi iau două abonamente de mobil (un SIM principal şi un SIM de familie) începând cu Talk/Surf M.

Un alt avantaj pentru clienți este că primesc beneficiile aferente Complete XXL în primele trei luni de la activarea unui abonament de mobil. Astfel, activarea pentru 24 de luni a oricărui tip de abonament Talk S, Talk/Surf M, Talk/Surf L sau Complete XL va aduce automat în primele trei luni beneficiile oferite de pachetul Complete XXL, 8GB trafic de date național, minute şi SMS-uri naționale nelimitate, 1500 de minute internaționale către reţele fixe și mobile, 1500 de minute în roaming anual și 2GB de trafic de date în roaming anual, plus telefoane Samsung Galaxy (J3 2016 şi S6) la 1 leu, preţ valabil la portarea dintr-o altă reţea.

Separat, în această iarnă, toate ofertele pentru mobil începând cu tipul de abonament Surf M oferă un bonus de 36GB trafic de date la viteze 4G (1,5 GB lunar pentru întreaga perioadă contractuală de 24 de luni).Mai mult, clienții care aleg oricare dintre pachetele promoţionale* care includ televiziune vor primi acces la conținutul ofertei TV L timp de trei luni (164 de canale, 48 canale HD, 115 canele online), iar cei care aleg pachetul promoţional TV L vor avea acces la pachetul Maxpak timp de trei luni (HBO și Cinemax), fără costuri suplimentare.

Deoarece această campanie este dezvoltată în jurul taților, cei aflați în căutarea unui cadou inspirat pot opta pentru ceasul inteligent MyKi pentru copii. Cu ajutorul acestuia, părinţii pot urmări în orice moment activitatea copilului direct pe telefonul mobil, monitorizând locul în care se află acesta şi setând un perimetru de siguranță pentru copil. De asemenea, dispozitivul permite primirea de apeluri şi SMS-uri. Serviciul este oferit cu abonamentul Prichindel S și ceasul MyKi inclus, la prețul de 7,95 euro, care include număr nelimitat de minute în reţeaua mobilă Telekom Romania, 100 de minute naționale, 100 MB trafic de date național.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar