transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-11-2015

Telekom Romania - oferta de Sarbatori cu beneficii pe viata pentru utilizatorii de cartele preplatite

Telekom Romania - oferta de Sarbatori cu beneficii pe viata pentru utilizatorii de cartele preplatite

Telekom lansează oferta specială de sărbători pentru utilizatorii de cartele preplătite, cu mai multe beneficii, garantate pe viată. În perioada 16 noiembrie 2015 – 14 ianuarie 2016, clientii noi si cei existenti care îsi activează una dintre extraoptiunile disponibile în portofoliul Telekom Romania vor primi mai multe beneficii garantate pe viată, la fiecare activare sau reactivare a extraoptiunii alese.

Astfel, la activarea extraoptiunii Extra S pentru doar 4.95 Euro (plus TVA), utilizatorii primesc, garantat pe viată, beneficii, precum minute si SMS-uri nelimitate în retelele Telekom, 500 MB si 500 de minute nationale si internationale către retele fixe sau SMS nationale si 100 de minute internationale către retelele mobile. Pentru 5.95 Euro (plus TVA), clientii care optează pentru extraoptiunea Extra Date M primesc de două ori mai multe beneficii: 1 GB trafic de date la viteză 4G, 1000 de minute nationale si internationale către retelele fixe sau SMS nationale si 200 de minute internationale către retelele mobile.

Clientii existenti care reactivează sau migrează de la optiunile vechi la optiunile din promotia Telekom de sărbători (Extra S/ Extra Date M/ Extra Voce M/ Extra L si Extra XL) vor primi automat noile beneficii, pe viată, la fiecare reactivare a extraoptiunii.

„Tuturor ne plac cadourile si ofertele de Crăciun si ne-am dori ca sărbătorile de iarnă să dureze cât mai mult. Pentru clientii care utilizează cartele Telekom, acest lucru chiar este posibil. Oferta de Crăciun lansată anul acesta permite tuturor clientilor Telekom să îsi păstreze beneficiile primite în perioada promotională, la orice reactivare a extraoptiunilor, pe viată.

”, a declarat Mihaela Cavaleru, Manager, Produse si Oferte Prepaid, grupul de companii Telekom Romania.

De asemenea, utilizatorii de cartele preplătite Telekom beneficiază de mai mult internet pe mobil prin bonusul GigaWeekend care oferă 4GB trafic de date pe lună la extraoptiunile din ofertă. În fiecare weekend, utilizatorii de cartele preplătite Telekom beneficiază de 1GB trafic de date, gratuit. Acesta poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 - duminică, ora 23:59, trimitând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din MyAccount.

În plus, clientii Telekom pot comunica nelimitat în orice retea prin aplicatia WhatsApp si în reteaua Telekom Romania prin SMS, MMS si aplicatia Joyn by Telekom, indiferent dacă au sau nu o extraoptiune activă sau credit disponibil, în perioada activă a cartelei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara nici un fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar