transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-02-2024 4.5843 lei 4.9769 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-03-2015

Telekom Romania - oferta speciala de servicii integrate fix-mobil, cu beneficii promotionale

Telekom Romania - oferta speciala de servicii integrate fix-mobil, cu beneficii promotionale

Telekom Romania a anuntat lansarea unei oferte speciale de servicii integrate fix-mobil, care include beneficii maxime pentru TV, Internet si Voce Mobila si 50% reducere în primele 6 luni de abonament la pachetele cu 3 sau 4 servicii, receiver TV si modem Wi-fi incluse. Preturile reduse ale pachetelor încep de la 42 lei / lună pentru pachetele cu TV, Internet si Voce fixă, si de la 69 lei / lună, pentru pachetele care contin si voce mobilă.

Astfel, clientii pot beneficia de pachetul cu 3 servicii care cuprinde Televiziune L, Internet L si Voce fixă S, la pretul promotional de 45 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 89 lei / lună, începând cu luna a saptea, sau de pachetul cu Televiziune M, Internet L si Voce fixă S, la pretul promotional de 42 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 84 lei / lună, începând cu luna a saptea.

Pachetele integrate fix-mobil cu 4 servicii pot fi, de asemenea, achizitionate în două variante: Nelimitat Voce L, Televiziune L, Internet L si Voce fixă S, la pretul promotional de 72 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 143 lei / lună, începând cu luna a saptea, sau pachetul cu Nelimitat Voce L, Televiziune M, Internet L si Voce fixă S, la pretul promotional de 69 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 138 lei / lună, începând cu luna a saptea.

În plus, clientii care optează pentru un pachet integrat fix-mobil cu 4 servicii beneficiază de un telefon mobil Samsung Galaxy Young 2  inclus.

Oferta specială este disponibilă începând din 16 martie  si este valabilă pentru contractele încheiate pe o perioadă de 2 ani.

Ofertele integrate aduc clientilor cea mai bună experientă TV de pe piata din România, cu până la 128 de canale incluse, până la 62 de canale TV care pot fi urmărite live, pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, si continut sportiv exclusiv, precum Champions League si Europe League, disponibil din septembrie 2015.

Oferta promotională completă este disponibilă pe site-ul Telekom Romania.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro  în anul financiar 2014 – mai mult 60% din această valoare în afara Germaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar