transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-11-2014

Telekom Romania anunta disponibilitatea suitei Microsoft Office 365 pentru clientii sai companii

Telekom Romania anunta disponibilitatea suitei Microsoft Office 365 pentru clientii sai companii

Telekom Romania anuntă disponibilitatea suitei Microsoft Office 365, cea mai apreciată solutie de comunicare, colaborare si productivitate, pentru clientii săi companii. Cu Office 365, Telekom Romania completează portofoliul său de servicii integrate pentru piata de business, care include acum, pe lângă Internet fix si mobil, voce fixă si mobilă, si o solutie completă de productivitate.

“Prin introducerea suitei Office 365 în portofoliul de solutii pentru clientii business, Telekom Romania îsi consolidează pozitia ca cel mai important jucător pe piata locală de B2B, cu o ofertă integrată si completă, care răspunde nevoilor de eficientă si productivitate ale companiilor de orice dimensiune. Pentru clientii business, noul brand Telekom este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care sprijină companiile să devină mai competitive si mai agile. Solutiile cloud ocupă un loc important în oferta noastră dedicată segmentului business, prin beneficiile de flexibilitate, scalabilitate si optimizare a costurilor pe care aceste servicii le oferă companiilor. Telekom Romania are, în prezent, cel mai extins portofoliu de solutii cloud din România si ne bucurăm să adăugăm astăzi o nouă componentă de top, prin pachetele Office 365”, a spus Vasile Voicu, Manager Managementul Produsului Core Segment Business Romania, grupul Telekom Romania.

“Scopul nostru este de a oferi servicii de comunicare si colaborare tuturor companiilor, astfel încât utilizatorii acestora să aibă acces la cea mai nouă tehnologie, indiferent de sistemul de operare folosit. Parteneriatul dintre Microsoft România si Telekom Romania reprezintă o proiectie a viziunii noastre de a conecta companiile din România si de a sustine dezvoltarea economică a acestora, oferindu-le posibilitatea de a elimina investitiile în infrastructură prin abonare la pachetul de servicii Office 365. Mă ancorez în realitate când afirm că disponibilitatea Office 365 în portofoliul de servicii Telekom Romania oferă companiilor de orice dimensiune posibilitatea de a accesa sub formă de abonament lunar serviciile esentiale desfăsurării activitătilor dintr-o organizatie”, a spus Marius Dănescu, Product Manager, Office 365, Microsoft România.Cu Office 365, clientii Telekom Romania beneficiază de întreaga suită de aplicatii si instrumente de lucru Microsoft, la preturi foarte atractive: aplicatii desktop (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher), aplicatii online (Word online, Excel online, PowerPoint online, OneNote online, Outlook.com, Calendar, Contacte), 1 TB spatiu de stocare în cloud în OneDrive, serviciu de e-mail (Microsoft Exchange Online), mesagerie instant, solutii de conferintă audio-video (Lync), instrumente de colaborare în echipă, portaluri interne si site public (SharePoint), retele sociale private (Yammer).

Astfel, pachetele Office 365 oferă clientilor business ai Telekom Romania interconectivitate si mobilitate si le permite angajatilor să colaboreze si să lucreze în conditii optime, de oriunde si de pe orice dispozitiv: smartphone, tabletă, laptop sau PC.

Clientii business Telekom Romania pot achizitiona serviciile Office 365 sub forma unui abonament lunar, inclus pe factura de servicii Telekom.

Telekom Romania pune la dispozitia clientilor business o ofertă completă Office 365, ce include 6 pachete, acoperind nevoile specifice de colaborare, comunicare si productivitate ale companiilor mici si mijlocii, precum si ale celor din segmentul corporate:

3 pachete Office 365 pentru companii mici si mijlocii, cu preturi începând de la 3,80 euro (fără TVA) / utilizator / lună;

3 pachete Office 365 pentru segmentul corporate, cu preturi începând de la 6,10 euro (fără TVA) / utilizator / lună.

Suita Office 365 oferă clientilor Telekom Romania beneficii importante, precum:

Costuri predictibile si sistem de plată confortabil, prin achizitia unui pachet cu tarif fix pe utilizator, inclus pe factura Telekom;

Mobilitate sporită, accesul fiind posibil de pe orice echipament, fie smartphone, tabletă, laptop sau PC;

Eficientizarea costurilor, fără a fi necesare investitii initiale în hardware, licente software si mentenantă;

Siguranta datelor si back-up securizat prin păstrarea datelor în cloud, pe serverele Microsoft;

Flexibilitate si scalabilitate, clientii putând reconfigura în orice moment pachetul de servicii, pe măsură ce activitatea si nevoile acestora evoluează.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar