transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-10-2015

UPC a incheiat un acord privind preluarea retelei Novasat din judetul Suceava

UPC a incheiat un acord privind preluarea retelei Novasat din judetul Suceava

UPC Romania, companie membra a grupului Liberty Global, anunta achizitionarea retelei furnizorului de internet, televiziune si telefonie Novasat din judetul Suceava, una dintre cele mai mari companii independente de cablu din tara noastra. Prin aceasta achizitie, UPC adauga aproximativ 20.000 de servicii la cei peste 1.971.000 RGUs pe care ii are in prezent.

Achizitia retelei detinuta de compania Novasat face parte din strategia UPC Romania de extindere a retelei de comunicatii pe piata locala intr-un ritm accelerat. Aceasta strategie se concentreaza atat pe crestere organica si extindere de retea, cat si pe achizitii. Astfel, in primul semestru al anului 2015, UPC a adaugat in portofoliu aproximativ 21.000 de servicii de televiziune si internet prin preluarea retelelor Tita & Company si Green Zone din localitatile Mizil si Urlati, judetul Prahova si retelelor Olcab si Century Net din judetul Suceava. 

“Ne concentram atentia pe extinderea ariei de acoperire a serviciilor noastre atat prin crestere organica si extindere de retea, cat si prin achizitii de mici operatori. Liberty Global are incredere in piata din Romania si potentialul sau de crestere, iar achizitionarea retelei Novasat vine sa sustina acest angajament.

La jumatatea acestui an numarul de gospodarii din Romania acoperite de reteaua UPC este de 2,5 milioane, o crestere cu aproape 25% fata de aceeasi periaoda din 2010. Vom continua achizitiile si investitiile in infrastructura, pentru extinderea zonei de acoperire a retelei noastre – in 2015 am planificat peste 35 milioane de euro. Reteaua noastra este solida si capabila sa sustina tehnologii de ultima ora pentru ca ne dorim sa oferim tuturor clientilor acces la internet de mare viteza si calitate digitala superioara”, declara Robert Redeleanu, CEO UPC Romania.

in aceasta perioada, UPC Romania deruleaza activitatile de transfer operational, reconstructie si modernizare intr-un ritm accelerat a retelelor recent achizitionate, consolidand o echipa dedicata procesului de integrare astfel incat clientii sa beneficieze de servicii digitale 3Play, oferind aceeasi experienta superioara in toata zona de acoperire cu servicii UPC. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Introduceti mesajul ..Cum sa faci bani! Avem o oferta exceptionala! Vrei sa inveti gratuit cum sa faci bani? Noi te ajutam si te indrumam pas cu pas, intr-un sistem absolut revolutionar si modern! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Numai in momentul in care te hotarasti cu seriozitate, solicita mai multe informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar