transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-12-2013

UPC lanseaza optiunea HBO GO pe PC, smart TV, laptop, tableta sau smartphone

UPC lanseaza optiunea HBO GO pe PC, smart TV, laptop, tableta sau smartphone

Clienţii UPC se pot bucura de peste 1.500 de ore de conţinut premium marca HBO (seriale HBO, producţii originale HBO, filme, documentare, programe speciale), pe PC, smart TV, laptop, tabletă sau smartphone. Noua lansare oferă clienţilor UPC o experienţă digitală  integrată – mobilitate şi flexibilitate, alături de o colecţie variată de producţii HBO, disponibile online.

„65% din utilizatorii de internet din România accesează lumea online pentru video streaming, iar importanţa acestui serviciu a crescut semnificativ în ultimii ani. HBO GO este o opţiune de conţinut online complementară serviciului de TV liniar, opţiune care adaugă mobilitate, flexibilitate, control complet în utilizare, conţinut exclusiv de cea mai bună calitate şi avanpremiere.”, declară Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer (CMO), UPC România.

Prin lansarea serviciului HBO GO, UPC aduce clienţilor săi renumitele seriale „Rămâi cu mine”, „Urzeala Tronurilor”, „Imperiul din Atlantic City”, acum pe toate dispozitivele şi oriunde s-ar afla. Aceste titluri se adaugă unei colecţii deja bogate de peste 19.000 de ore de filme şi seriale disponibile lunar  pe cele 27 de canale de filme incluse în oferta TV a UPC.Acasă, clienţii se pot bucura de cea mai bună experienţă HBO GO datorită internetului Fiber Power cu viteze de până la 200 Mbps. Mai mult, folosind conexiunea WiFi, pot accesa acest serviciu în orice loc al casei. Primii 300 de clienţi care se vor abona la MAXPAK şi HBO GO vor beneficia de 3 luni cadou. Experienţa de vizionare este disponibilă şi în afara casei, prin orice conexiune de internet, abonaţii putându-se bucura de conţinutul de pe platformă oriunde şi oricând.

Colecţia impresionantă de filme şi seriale disponibile pentru abonaţi şi posibilitatea de a urmări pe orice dispozitiv conţinut premium înainte ca acesta să fie difuzat pe canalul TV liniar HBO sau pe orice alt canal TV sunt principalele beneficii ale serviciului online HBO GO. Săptămânal, pe platformă sunt adăugate 30 de noi ore de conţinut video, de care abonaţii se pot bucura nelimitat.

Serviciul poate fi configurat pe 4 echipamente diferite şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a schimba setările de limbă şi subtitrare, de a întrerupe vizionarea şi a o relua mai târziu, incluzând totodată şi funcţia de control parental, prin care părinţii pot bloca accesul copiilor la conţinut nepotrivit.

Accesul la HBO GO se realizează foarte uşor, fie de pe platforma www.hbogo.ro, fie din aplicaţia HBO GO, disponibilă în AppStore GooglePlay şi Windows Phone Store.

Opţiunea HBO GO este disponibilă pentru clienţii UPC care au deja extraopţiunea MAXPAK, la preţul de 10 lei lunar. Clienţii UPC care nu sunt abonaţi MAXPAK pot beneficia de HBO GO în cadrul noii opţiuni MAXPAK + HBO GO, la preţul de 30 de lei lunar.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar