transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2015

Utilizatorii care achizitioneaza Cartela Vodafone primesc gratuit un bonus egal cu valoarea extraoptiunii activate

Utilizatorii care achizitioneaza Cartela Vodafone primesc gratuit un bonus egal cu valoarea extraoptiunii activate

Promotional, clientii care achizitioneaza Cartela Vodafone si activeaza una dintre extraoptiunile “Ce vrei tu” pana la 1 iunie 2015, vor primi gratuit un bonus lunar egal cu valoarea extraoptiunii activate.

Bonusul poate fi folosit pentru activarea unei alte extraoptiuni, in aceeasi luna sau intr-o luna viitoare, pana la 31 iulie 2015. Mai multe informatii privind activarea bonusului sunt disponibile la adresa https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferte-promotionale/index.htm#tab-1

In plus, clientii Cartelei Vodafone care activeaza extraoptiuni de minim 6 EURO se pot bucura de o experienta muzicala completa, cu o luna de internet nelimitat, prin Bonusul Nelimitat si acces gratuit, timp de un an de zile, in aplicatia Zonga.

Clientii Cartelei Vodafone – atat cei noi cat si cei existenti – au in continuare acces la portofoliul de extraoptiuni “Ce vrei tu”, ce ofera un fond comun de beneficii, in functie de tipul ofertei activate. Beneficiile pot fi folosite fie pentru convorbiri nationale sau internationale in retelele fixe din Uniunea Europeana, SMS-uri nationale sau trafic de date.

Ca parte integranta a platformei "Romanii au initiativa", noua promotie pentru Cartela Vodafone este sustinuta de o campanie de comunicare ce il are in centru pe Raymond, un tanar din Targu Jiu al carui vis a fost sa aiba o cariera in muzica, Din luna februarie, Raymond se afla in Bucuresti, timp in care a lucrat la prima lui melodie, #ViataCumVreauEu, si a produs continut pentru pagina lui de Facebook. Raymond isi va lansa prima lui piesa, cu un videoclip inedit ce surprinde un concert intr-o statie de autobuz din centrul Bucurestiului.

Povestea lui Raymond poate fi urmarita pe pagina oficiala de Facebook (www.facebook.ro/raymondofficial) si pe canalul dedicat de Youtube (www.youtube.com/raymondofficial).

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 55 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 444 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 11,8 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar