transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-11-2014

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzica prin aplicatia Zonga, timp de un an

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzica prin aplicatia Zonga, timp de un an

Vodafone Romania ofera utilizatorilor Cartelei Vodafone acces gratuit in aplicatia mobila Zonga, promotional, timp de un an de zile. Zonga powered by Vodafone, primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzical, dispune acum de 25 de milioane de melodii si pune la dispozitia utilizatorilor albumele a peste 1.800.000 de artisti romani si straini.

“Este pentru prima data cand un operator telecom integreaza muzica nelimitata, gratuit, pentru utilizatorii serviciilor prepaid. Ne bucuram sa oferim acest beneficiu tuturor clientilor Cartelei Vodafone, cu atat mai mult cu cat serviciul este gratuit timp de un an de zile, iar avantajele utilizarii unei aplicatii dedicate de muzica sunt nenumarate, fata de streaming-ul video. Spre exemplu, consumul de trafic de internet este aproape de 10 ori mai mic, iar utilizatorul consuma de 3 ori mai putin din autonomia bateriei. In ultima luna, Zonga a inregistrat rezultate impresionante: comparativ cu luna precedenta, numarul de liste de melodii create zilnic s-a triplat, iar numarul de utilizatori activi zilnic s-a dublat”, a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

“Zonga este, la ora actuala, cea mai dinamica aplicatie muzicala din Romania – avem 25 de milioane de melodii ale artistilor romani si internationali si sute de playlist-uri cu recomandari, actualizate zilnic, pentru toate gusturile muzicale. De la integrarea serviciului Zonga pentru utilizatorii prepaid ai Vodafone Romania, numarul total de descarcari ale aplicatiei, din Playstore sau Apple Store, a crescut cu 120%.

In prezent, vorbim de peste 2 milioane de ascultari lunare, peste 60% dintre ele fiind facute de pe smartphone.” a declarat Sergiu Biris, Fondator si CEO Zonga.

Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta oricand online muzica lor preferata, pot descoperi artisti noi, melodii si albume. De asemenea, acestia pot asculta posturile radio Zonga personalizate in functie de istoricul ascultarilor si de genurile preferate. Mai mult, utilizatorii beneficiaza de o sectiune sociala, unde pot gasi melodiile ascultate de prietenii lor de pe Facebook. Listele si preferintele fiecarui utilizator sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele: PC, tableta sau mobil (iOS/Android/Windows Phone). Cele peste 25 de milioane de melodii din aplicatie pot fi descarcate si ascultate chiar si offline, atunci cand utilizatorii nu au acces la internet.

Pentru a beneficia de oferta promotionala, valabila pana la 31 decembrie 2014, clientii Vodafone trebuie sa utilizeze o cartela Vodafone activa si sa nu intre, pe parcursul celor 12 luni, in perioada de gratie. Traficul in aplicatie se consuma din pachetul de date inclus sau se taxeaza conform tarifelor standard.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienti, la 30 septembrie 2014.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar