transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-06-2015

Veracomp semneaza distributia pentru solutiile de networking Huawei

Veracomp semneaza distributia pentru solutiile de networking Huawei

Veracomp si-a marit portofoliul de networking prin includerea noilor solutii furnizate de Huawei Enterprise. Aceasta decizie a venit ca o necesitate de a adauga actualului portofoliu de solutii Veracomp si solutii de routing, precum si de a completa portofoliul existent de networking cu solutii cu o adresabilitate mai larga.

Prin acest nou acord de distributie, partenerii pot beneficia de solutiile Huawei de switching, routing si LTE. In calitatea sa de distribuitor cu valoare adaugata, Veracomp va oferi partenerilor, prin specialistii sai certificati, suport de business si tehnic.

Huawei este un furnizor de solutii IT la nivel mondial care sustine majoritatea companiilor si institutiilor mari din lume. Solutiile sale au fost implementate in mai mult de 140 de tari, oferind servicii de telecomunicatii la o treime din populatia lumii. Huawei are la acest moment o echipa globala de peste 150,000 de angajati, din care mai mult de 46% lucreaza in R&D – cercetare si dezvoltare.

“Huawei realizeaza permanent investitii semnificative in dezvoltarea solutiilor din portofoliul sau, iar accentul pe cercetare si dezvoltare a determinat cresterea substantiala a cotei noastre de piata. Suntem incantati de parteneriatul pe care l-am statutat cu Veracomp, pentru ca astfel avem convingerea ca solutiile Huawei Enterpise isi pot atinge potentialul de piata prin reteaua acestora de parteneri specializati”, declara Gang Hu, Vice president of Huawei CEE&Nordic European Region EBG, Huawei Enterprise.“Acordul de distributie recent semnat, are pentru Veracomp o mare insemnatate: putem astfel sa ne completam un portofoliu supraspecializat de networking cu solutii care si-au dovedit eficienta si succesul in proiecte largi si domenii diverse, precum ar fi sectorul telecom. Ne dorim ca prin aceasta extindere de portofoliul sa facilitam accesul partenerilor nostri la unele dintre cele mai importante industrii din punct de vedere al potentialului si investitiilor in infrastructura IT. In plus, deschiderea si sustinerea declarate de producatorul Huawei ne determina sa credem ca acest parteneriat va fi unul de succes,” afirma Catalin Matei, CEO, Veracomp Romania.

Veracomp SA (Polonia) este primul distribuitor regional pentru Huawei Enterprise, acoperind regiunea Europei Centrale, de Est si de Nord. In Romania, Veracomp este prezent din 2007 si are in prezent un portofoliu extins de solutii IT specializate, acoperind necesitati de networking, securitate, stocare si telecomunicatii.


Veracomp Europe a fost infiintat in 2007, iar de atunci a inregistrat o evolutie permanent ascendenta. In prezent, are o retea extinsa de parteneri specializati, cu prezenta la nivelul intregii tari, carora le asigura un portofoliu variat de solutii de securitate, networking, stocare si telecomunicatii, servicii de suport tehnic, presales si educational.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Oprescu Adela
Oferta pentru pasionatii de calculator: Castiguri 100 - 285 euro/luna de la prima luna de activitate Selectam colaboratori pentru marketing pe calculator Cea mai cautata oferta de lucru. Nu este necesara experienta. Oferta este pentru toate localitatile tarii. Puteti alege sa lucrati in timpul liber, de acasa. Oferim seriozitate maxima Puteti cere informatii complete la email oprescuadela@yahoo.com Astfel puteti avea contact cu echipa noastra care va sta in permanenta alaturi.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar