transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-05-2015

Vodafone Romania lanseaza o solutie de a trimite bani acasa, de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil

Vodafone Romania lanseaza o solutie de a trimite bani acasa, de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil

Vodafone Romania lanseaza o solutie noua pentru utilizatorii M-Pesa care pot primi acum bani de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil, in contul lor M-Pesa. Noua functionalitate se adreseaza oricarei persoane care detine un card bancar si doreste sa transfere bani unui utilizator M-Pesa din Romania.

“Vodafone este primul operator telecom care a lansat, anul trecut, serviciul M-Pesa prin intermediul caruia clientii pot trimite si primi bani sau pot face plati cu ajutorul telefonului mobil. Acum, lansam o noua functionalitate pentru clientii nostri: toti cei care doresc sa trimita bani in tara si au un cont bancar, pot face acest transfer online, catre orice utilizator M-Pesa, de oriunde din lume. Facilitam, in felul acesta, tranzactii intre doua tipuri de utilizatori: cei care au acces la internet si utilizeaza servicii financiar-bancare si cei care nu au acces la internet, nu detin un cont bancar, dar au un telefon mobil” a spus Valentin Stefan, Director, Business Development Vodafone Romania.

Practic, oricine este plecat din tara, se afla in alt oras sau isi doreste o metoda rapida de transfer de bani, catre un utilizator M-Pesa, poate folosi serviciul de alimentare online a unui cont M-Pesa, trimitand bani direct de pe site-ul www.m-pesa.ro, sectiunea “Alimenteaza online”. Se accepta platile online operate de pe cardurile bancare emise de VISA, Mastercard si Maestro, iar transferul se efectueaza intr-o zi lucratoare. Mai multe informatii despre modul in care poate fi folosit noul serviciu, puteti gasi aici: https://m-pesa.vodafone.ro/alimenteaza-online/index.

htm

Totodata, Vodafone lanseaza acum si aplicatia mobila M-Pesa pentru telefoanele smartphone, prin care utilizatorii pot trimite si mai usor bani catre alti utilizatori M-Pesa, pot face diverse plati, inclusiv plata facturilor de utilitati, pot afla informatii despre contul lor de M-Pesa si pot sa reincarce Cartela Vodafone. Aplicatia este disponibila, pentru moment, pe sistemele de operare Android. In plus fata de ghidul interactiv  *789#, aplicatia mobila M-Pesa ofera posibilitatea de selectare a destinatarilor din lista de contacte, stabilirea unor plati recurente si a unor notificari periodice pentru plata acestora precum si identificarea celor mai apropiate locatii M-Pesa.  Aplicatia mobila si traficul mobil in aplicatie sunt gratuite, cu exceptia utilizarii functiei de cautare a locatiilor M-Pesa pe harta disponibila.

Romania a fost prima tara europeana in care serviciul M-Pesa a devenit disponibil, in martie 2014, pentru orice client Vodafone, abonat sau utilizator de Cartela, indiferent de tipul de telefon folosit. M-Pesa functioneaza prin intermediul unei platforme tehnologice inovatoare, cu un nivel ridicat de securitate. Serviciul poate fi activat, gratuit, de catre orice client Vodafone cu varsta de peste 14 ani, la orice magazin afiliat M-Pesa.

In acest moment, serviciul M-Pesa poate fi activat intr-o retea de peste 1400 locatii, magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, plus in cele peste 1000 de locatii self-service. Lista completa a locatiilor M-Pesa este disponibila la www.m-pesa.ro, la *789 sau in aplicatia mobila. Mai multe informatii despre cum poate fi activat un cont M-Pesa, gasiti pe site-ul www.m-pesa.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar