transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-11-2015

Vodafone Romania ofera abonatilor un portofoliu extins cu mai mult trafic de date inclus si tablete cadou

Vodafone Romania ofera abonatilor un portofoliu extins cu mai mult trafic de date inclus si tablete cadou

Vodafone Romania isi extinde portofoliul de abonamente pentru persoane fizice si include in planurile tarifare un trafic de date generos, de pana la 12 GB, plus posibilitatea de a primi cadou, cu SUPER RED DUO, o tableta si abonamentul de internet mobil valabil 24 de luni. In plus, abonatii pot oferi experienta utilizarii internetului nelimitat in Supernet 4G unui prieten din reteaua Vodafone, abonat sau utilizator al Cartelei Vodafone. 

“Am inceput anul cu oferte care incurajau cat mai multi romani sa traiasca din plin experienta utilizarii unui smartphone 4G si a internetului pe telefonul mobil si sa consume, fara griji, continut video sau muzica pe Youtube sau HBO GO. Am continuat, in toamna, cu cea mai mare experienta de internet gratuit din Romania. Iar acum impartasim cu clientii nostri bucuria de a face un cadou valoros: oferim o tableta cadou cu internet inclus, fara costuri suplimentare, pentru toti cei care activeaza unul dintre cele trei abonamente SUPER RED DUO.  Clientii nostri pot beneficia din plin de avantajele retelei noastre Supernet 4G, recunoscuta drept cea mai buna retea 4G in Europa”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

O noutate o reprezinta ofertele promotionale SUPER RED DUO, ce permit abonatilor noi sau celor care isi reinnoiesc abonamentul sa primeasca o tableta cadou, cu internet mobil inclus pe o perioada de 24 de luni, fara costuri suplimentare, astfel:

Cei care opteaza pentru abonamentul SUPER RED DUO 19 (18.39 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Trend Lite 2 la 0 Euro si tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 1 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tableta.

Cei care opteaza pentru abonamentul SUPER RED DUO 25 (24.

19 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY Core Prime la 0 Euro si tableta Vodafone Smart Tab 3G 7” cadou, cu trafic de date inclus de 3 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tableta.

Cei care opteaza pentru abonamentul SUPER RED DUO 49 (47.42 Eur), au smartphone-ul Samsung GALAXY A5 la 0 Euro si tableta Samsung Galaxy Tab A 9.7” cadou, cu trafic de date inclus de 4 GB/ lunar pentru internetul mobil folosit pe tableta.

Portofoliul de abonamente Vodafone cuprinde acum planuri tarifare personalizate conform nevoilor de comunicare diferite ale utilizatorilor: SMART, RED si SUPER RED. Planurile tarifare SUPER RED, o noua categorie de abonamente premium cu smartphone-uri de top de la 0 euro, au incluse: convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea nationala, trafic de date cuprins intre 2,5 GB si 12 GB si un numar extins de beneficii in roaming, cu pana la 400 minute si pana la 1,5 GB in roaming, plus acces nelimitat la continut media prin aplicatii precum Zonga si HBO GO. Mai multe informatii despre intreg portofoliul de abonamente Vodafone si oferta de telefoane, puteti gasi aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/toate-abonamentele/index.htm.

In plus, abonatii au acces la o serie de beneficii suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a testa gratuit internetul nelimitat timp de 2 sau 3 luni, in functie de planul tarifar ales, precum si posibilitatea de a darui experienta internetului nelimitat unui prieten, prin aplicatia mobila “My Vodafone” (disponibila in Google Store si App store). Aplicatia My Vodafone dispune de o serie de functionalitati utile cum ar fi posibilitatea de a achita factura lunara sau de a reinnoi abonamentul. Vodafone Romania dispune de cel mai extins portofoliu de aplicatii mobile din Romania, cu peste 40 de aplicatii cumuland peste 4 milioane de descarcari. Mai multe informatii despre aplicatia MyVodafone: https://www.vodafone.ro/aplicatia-myvodafone. Mai multe informatii despre aplicatiile Vodafone: www.vodafone.ro/aplicatii.

Utilizatorii pot alege acum un telefon performant din gama extinsa cu noi terminale, precum Huawei Y5, Huawei Y6 si Samsung GALAXY J5, la preturi incepand cu 0 Euro sau din gama de telefoane de tip smartphone, sub brandul propriu - Vodafone.

Incepand cu 18 noiembrie, si portofoliul de abonamente de internet pentru tableta si laptop va fi imbunatatit cu mai multe beneficii de trafic de date, national si in roaming. Mai multe informatii despre portofoliul de abonamente de internet mobil, puteti gasi aici: www.vodafone.ro/tablete.

Tot incepand cu 18 noiembrie, pretul abonamentelor din portofoliul Vodafone, disponibile pentru clientii noi si pentru cei care isi reinnoiesc abonamentul, este redus astfel incat sa fie echivalent cu valoarea la o cota TVA de 20%,  asa cum va fi cazul incepand cu 1 ianuarie 2016, conform legislatiei in vigoare. Astfel, spre exemplu, abonamentul RED 16 va putea fi achizitionat, inca de-acum, la valoarea de 15,48 Euro (TVA inclus), pe toata durata contractuala.

Noua promotie Vodafone este sustinuta de o campanie de comunicare, sub mesajul “Daruieste Bucurie”. Campania dispune de medii variate de comunicare: print, TV, OOH, online, retail si PR, dar are si o componenta generata de utilizatori, sub hashtag-ul #DaruiesteBucurie, ce porneste de la ideea de a face cadouri care sa aduca bucurie in viata celor care le primesc.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 septembrie 2015, Vodafone avea 454 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12,5 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara nici un fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
Florin
Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata! Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa! Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat informatii mai multe la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar