transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-07-2015

DAAS International - tehnologia moderna sustine eficienta comunicarii

 DAAS International - tehnologia moderna sustine eficienta comunicarii

DAAS a intrat pe piata romaneasca inca din anul 1993, fiind unul dintre pionierii industriei HoReCa in furnizarea de servicii si echipamente profesionale. Astazi, compania este prezenta in cele mai importante orase din Romania si are reprezentante si in afara tarii. In conditiile unei prezente distribuite geografic, buna comunicare intre membrii echipei este o prioritate. Iar cum cele mai active centre sunt cele din Ploiesti si Bucuresti, compania a decis sa aduca in primul aici imbunatiri in infrastructura IT care sa sustina necesitatile curente de colaborare si comunicare.

„Traim intr-o era avansat tehnologizata, iar a te folosi de mijloacele moderne actuale este, cu siguranta, o forma distincta de competitivitate. Totul a pornit de la o realitate: colegii nostri faceau in mod frecvent deplasari intre sediile principale pentru a realiza intalniri de lucru sau consultative. Ca atare, ne-am dat seama ca trebuie sa gasim o solutie care sa rezolve nevoile de comunicare si care sa reduca eforturile, pierderile de timp si cheltuielile de transport. Am inceput sa ne gandim la o solutie, o tehnologie care sa permita mentinerea sau chiar imbunatatirea comunicarii intre echipele aflate in sediile din Bucuresti si Ploiesti,” afirma Daniel Mocanu, CEO, DAAS International Group.

DAAS International isi bazeaza in prezent activitatea curenta pe o infrastructura IT completa, majoritatea echipamentelor fiind furnizate de unul din cei mai importanti integratori romani, Maguay.

Construind solutii custom de HORECA pentru cei mai multi dintre beneficiari, specialistii companiei lucreaza in mod frecvent in echipe mixte si apeleaza la sedinte consultative de grup pentru a determina arhitecturile de solutii, iar in unele situatii simpla posta electronica sau comunicarea telefonica nu sunt suficiente.

„Credem in conceptul de specializare (si supraspecializare). De aceea, atunci cand ne-am pus problema unei solutii tehnice care sa rezolve aceasta situatie, am apelat la specialistii de Maguay. Colaboram cu ei de mai bine de 10 ani si, de fiecare data, ne-au sustinut cu idei, servicii si tehnologii de cea mai buna calitate,” continua Daniel Mocanu, CEO, DAAS International Group.

Pentru alegerea finala a solutiei, s-au testat mai multe solutii de telecomunicatii si tele/videoconferinta, de la cei importanti producatori de solutii disponibili pe piata. In urma testelor comparative si a sesiunilor demo, DAAS International a ales o solutie LifeSize, respectiv Icon 400, care a oferit toate funcionalitatile si optiunile urmarite de beneficar, dar si cel mai bun raport prtt/perfomanta.

Proiectat pentru maxima simplitate, flexibilitate si valoare, aceasta solutie de videoconferinta LifeSize este usor de instalat si de configurat prin intermediul unei telecomenzi, pentru a gestiona in mod eficient reuniunile. LifeSize Icon 400 are o imagine Full HD 1080p cu zoom 6x si sunet de cristal, rupand astfel barierele si creandu-i utilizatorului impresia ca oamenii cu care comunica sunt in aceeasi incapere cu el.

Proiectul a fost implementat in mai putin de 30 de zile de la finalizarea sesiunii DEMO, iar pana in prezent s-au realizat deja zeci de sesiuni de videoconferinta la cel mai bun nivel calitativ de sunet si imagine.

Solutiile LifeSize sunt distribuite in Romania de Veracomp si sunt disponibile prin reteaua sa de parteneri specializati.
 

Maguay este unul dintre cei mai importanti producatori romani de sisteme informatice: notebook-uri, PC –uri, servere, storage comercializate sub marca proprie. Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil sa implementeze si sa livreze “la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate.

Veracomp Europe a fost infiintat in 2007, iar de atunci a inregistrat o evolutie permanent ascendenta. In prezent, are o retea extinsa de parteneri specializati, cu prezenta la nivelul intregii tari, carora le asigura un portofoliu variat de solutii de securitate, networking, stocare si telecomunicatii, servicii de suport tehnic, presales si educational.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Edoardo
GadiThanks for your thoughts on G.ho.st. Desktop as a Service is cute deriisptcon although really our aim is to provide the complete personal computing environment as a service not just the desktop but the file system, third-party applications etc. In many ways that\'s a whole OS from the user\'s perspective although excluding the lower level device drives which have to be on the local machine as you say but those are now commoditized anyway.Good chatting to you earlier.Zvi
Jiwa
GadiThanks for your thoughts on G.ho.st. Desktop as a Service is cute deoitcprisn although really our aim is to provide the complete personal computing environment as a service not just the desktop but the file system, third-party applications etc. In many ways that\'s a whole OS from the user\'s perspective although excluding the lower level device drives which have to be on the local machine as you say but those are now commoditized anyway.Good chatting to you earlier.Zvi
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar