transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-11-2012

Air France inaugureaza o noua unitate de testare a motoarelor de avion in cadrul aeroportului Paris CDG

Air France inaugureaza o noua unitate de testare a motoarelor de avion in cadrul aeroportului Paris CDG

Air France Industries a inaugurat astazi noua sa unitate de testare a motoarelor de avion, in cadrul aeroportului Paris Charles de Gaulle. Rezultatul unui program investitional de 43 milioane euro, noua unitate, denumita ZEPHYR, va deservi testarii a circa 300 de motoare anual, inclusiv peste 100 de motoare de mari dimensiuni (VBE), livrand astfel un serviciu optimizat clientilor, din punct de vedere al proceselor, cat si al costurilor.

Unitatea de testare va permite Air France Industries KLM Engineering & Maintenance (AFI KLM E&M) sa acopere intregul proces de mentenanta pentru motoare precum GE90-94/115 ce echipeaza Boeing 777 sau  CFM56, ce propulseaza aeronave Airbus din seria A320 sau A340. Noua unitate de testare este de asemenea pregatita sa testeze motoarele GP7200 ce echipeaza aeronava amiral Airbus A380, unitatea fiind conceputa pentru a se adapta testarii si a viitoarelor generatii de motoare.

Problematica mediului inconjurator a fost una dintre prioritati in proiectarea unitatii de testare ZEPHYR, ce se intinde pe 5.000 de mp si raspunde standardelor HQE de constructie ecologica – pe indicatori precum izolatia termica, fonica sau a vibratiilor si ergonomie.

In ultimul deceniu, Air France a investit circa 350 de milioane euro in modernizarea unitatilor sale de mentenanta si ridicarea de noi infrastructuri in Franta. Prin aceste investitii, Air France este prima linie aeriana din lume ce ofera altor linii aeriene servicii complete de intretinere pentru motoarele CE90-94/115, consolidandu-si astfel pozitia pe o piata de profil dinamica.

Certificata de autoritatile din Europa (EASA : European Aviation Safety Agency), SUA (Federal Aviation Administration) si China (Civil Aviation Administration of China), unitatea de testare ZEPHYR va permite AFI KLM E&M sa se pozitioneze drept alegerea predilecta pentru producatorii de motoare.« Ca parte a planului nostru Transform 2015, intentionam sa ne extindem catre activitati cu crestere rapida precum motoarele si componentele. Inaugurarea unei noi unitati de testare a motoarelor in cadrul aeroportului Paris CDG ne permite sa ne reafirmam pozitia de jucator major in activitatea de mentenanta a aeronavelor. Astazi ne pozitionam puternic pe pietele noilor generatii de aeronave, cu o oferta competitiva in ceea ce priveste propulsoarele si componentele«, a declarat Alexandre de Juniac, Chairman si CEO Air France.  

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar