transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-03-2023 4.525 lei 4.9214 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-08-2016

Air France KLM, campania de toamna 2016 - peste 90 de destinatii reduse cu pana la 45%

Air France KLM, campania de toamna 2016 - peste 90 de destinatii reduse cu pana la 45%

Air France KLM a lansat promotia cea mai asteptata a anului, ce include peste 90 de destinatii reduse cu pana la 45% din pretul biletului de avion. Dupa o vara plina de calatorii si pasageri care au descoperit destinatii europene sau intercontinentale, incepand de astazi compania declara deschisa sesiunea de rezervari a biletelor de avion pentru acest sfarsit de an.

Astfel, calatorii care inca nu si-au rezervat vacantele pentru lunile urmatoare sau pentru primavara anului viitor au acum sansa de a profita de reduceri semnificative la destinatii precum India, Africa de Sud, China, Columbia, Brazilia, insulele din Caraibe, SUA, Canada si multe alte tari de pe toate continentele lumii.

Pretul unui zbor catre Asia si Africa incepe de la 499 euro, catre Caraibe si Oceanul Indian, de la 598 euro, iar catre America de Nord, de la 585 euro. 

Destinatiile-vedeta sunt cele din America Centrala si de Sud, pasagerii avand acces la preturi precum 598 euro pentru Panama sau 599 euro pentru Bogota.

Amsterdam, Paris si Stockholm se regasesc si ele in oferta, la preturi foarte bune: Amsterdam, de la 129 euro, Paris, de la 169 euro, si Stockholm, de la 159 euro, cu toate taxele incluse.

Perioada promotionala incepe astazi, 25 august, si se va incheia pe 14 septembrie 2016. Pentru destinatiile europene, calatoria poate fi efectuata pana pe 31 martie 2017, iar pentru restul destinatiilor, pana pe 30 iunie 2017. Preturile reduse nu sunt disponibile in perioada sarbatorilor de iarna.

Biletele de avion pot fi rezervate pe www.airfrance.ro, www.klm.ro sau la agentiile de turism.

Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2013, Air France KLM a transportat peste 77,3 milioane de pasageri si peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 552 de aeronave, iar reteaua acopera 231 de destinatii din 103 tari, prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, si Amsterdam-Schiphol.
 
Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam, care numara 20 de membri si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 16.323 de zboruri catre peste 1.064 de destinatii din 178 de tari.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar