transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-10-2012

ATRA Doftana - premiata de Bienala Nationala de Arhitectura

ATRA Doftana - premiata de Bienala Nationala de Arhitectura

ATRA Doftana a primit premiul Bienalei Nationale de Arhitectura, la sectiunea Arhitectura Dotarilor Comunitare. Aflata la cea de-a 10 editiei si avand o activitate sustinuta inca din 1994, Bienala Nationala de Arhitectura reprezinta cel mai important eveniment al profesionistilor in arhitectura.

Dupa ce, in 2011, Pensiunea ATRA Doftana a fost onorata cu premiul Anualei de Arhitectura, iata ca si in 2012 ii revine un premiu la fel de important, de aceasta data acordat de Bienala Nationala de Arhitectura.

Cu o competetie remarcabila de peste 35 de proiecte inscrise in categoria sa, dintre care 5 alte proiecte au fost selectate ca nominalizari, Pensiunea ATRA Doftana a obtinut premiul in sectiunea dedicata Arhitecturii Dotarilor Comunitare si de Productie, care a inclus proiecte cu functionalitati de tip birouri, administratie, servicii, comert, cultura, invatamant, sanatate, sport, agreement, spatii de cult sau spatii de productie.

In preselectia proiectelor inaintate si atribuirea premiilor, juriul a luat in considerare contributiile relevante ale arhitecturii ca factor important al calitatii vietii, contributiile semnificative la organizarea habitatului.

Proiectul Pensiunii ATRA Doftana a fost realizat de catre Bogdan Babici si Alexandru Maftei.

 ATRA Doftana a fost inaugurata oficial in vara anului 2011, iar de la inaugurare pana in prezent a inregistrat peste 5000 de oaspeti i-au trecut pragul.


Inaugurata si premiata de Ordinul Arhitectilor in 2011, Pensiunea ATRA Doftana este localizata în satul Teşila din Valea Doftanei, judeţul Prahova, şi are la bază conceptul avangardist recunoscut la nivel mondial sub denumirea de „Design Hotel”, reunind facilităţile premium cu design-ul inovator şi cu grija pentru mediul înconjurător.

Pensiunea ofera posibilitati diverse  de relaxare pentru familii si, deopotriva, facilitati adecvate pentru turismul coporatist.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar