transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-11-2012

BileteAvion.ro estimeaza vanzari de 600.000 euro din introducerea platii online cu cardul prin mobilPay

BileteAvion.ro estimeaza vanzari de 600.000 euro din introducerea platii online cu cardul prin mobilPay

Biletele de avion ale companiilor aeriene vor putea fi achizitionate cu cardul online de către utilizatorii BileteAvion.ro, în urma parteneriatului pe care site-ul l-a încheiat cu Netopia mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plăti online prin card si lider pe piata locală în ceea ce priveste microplătile cu telefonul mobil. Astfel, BileteAvion.ro estimează vânzări de 600.000 euro din introducerea acestei metode de plată, în sase luni.

BileteAvion.ro, unul dintre principalele site-uri de rezervări de bilete de avion de pe piata locală, prezent în România încă din anul 2003, prezintă utilizatorilor săi posibilitatea de a plăti online cu cardul pentru cea mai mare varietate de bilete de avion pe toate companiile aeriene, atent selectionate si actualizate.

În acest sens, site-ul BileteAvion.ro si mobilPay estimează că, odată cu implementarea solutiei de plată online cu cardul numărul biletelor de avion achizitionate lunar prin această metodă de plată va ajunge la 500. Solutia de plată online prin card implementată de BileteAvion.ro se va reflecta si în valoarea tranzactiilor de pe site, acestea urmând să ajungă, în sase luni, la 600.000 euro.“De-a lungul timpului, Netopia mobilPay a realizat eforturi sustinute de crestere a pietei de comert online si a lansat diverse campanii de promovare a plătilor cu cardul în rândul comerciantilor. Numai în primul semestru al acestui an am atras peste 300 de comercianti care si-au implementat platforme de plăti online, iar parteneriatul încheiat recent cu BileteAvion.ro reprezintă un plus adus turismului electronic local”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia.

Fiecare ofertă prezentată pe BileteAvion.ro cuprinde atât tariful final, cu toate taxele incluse, cât si cele mai importante conditii ale tarifului, pentru ca utilizatorul să stie dacă oferta se potriveste nevoilor sale de călătorie.

“În ultima perioadă am observat că tot mai multi clienti doresc să plătească online cu cardul, aceasta fiind cea mai usoară metodă de a achizitiona bilete de avion si alte servicii turistice. De aceea, pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor nostri, am luat decizia de a implementa solutia mobilPay”, a declarat Alexandru Pavel, CEO Terminal 1 Travel, agentia care administrează site-ul www.BileteAvion.ro.

Potrivit lui Pavel, 55% dintre biletele cumpărate de pe site sunt pentru vacante, în timp ce restul sunt pentru călătorii de afaceri. Clientii BileteAvion.ro au vârsta cuprinsă între 25 si 55 de ani, un venit mai mare de 400 de euro pe lună, studii superioare (în proportie de 70%) si provin din mediul urban.
 
Câstigător al premiului Internetics în 2004, BileteAvion.ro s-a bucurat de o crestere constantă de-a lungul anilor, atât din punct de vedere al segmentelor vândute, cât si ca cifră de afaceri.

De asemenea, BileteAvion.ro este singurul site de specialitate care realizează studii privind satisfactia călătorilor români, lansând, în anul 2011, Topul companiilor aeriene în experienta călătorilor români si Topul locurilor preferate în avion, în 2012.

Piata de plăti online cu cardul va atinge 5 milioane de tranzactii în 2012, cu aproximativ 30% mai mult fată de anul precedent, conform prognozelor Netopia mobilPay.

Netopia mobilPay este lider pe piata din România în ceea ce priveste microplătile cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plăti online prin card.

În iunie 2010, Netopia mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competitii din Silicon Valley. Aplicatia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al gigantilor din domeniul IT.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar