transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2015

Cardurile de masa Sodexo, in cea mai variata retea de restaurante din tara

Cardurile de masa Sodexo, in cea mai variata retea de restaurante din tara

Sodexo, co-lider pe piata tichetelor de masă, extinde reteaua de comercianti la care pot fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass si anuntă primele parteneriate cu unităti alimentare de tip HORECA. O parte dintre restaurantele, braseriile, pizzeriile si  locurile de luat masa la care consumatorii pot utiliza noile tichete în format electronic emise de Sodexo sunt: Pizza Hut, Pizza Hut Delivery (comenzi online si delivery) KFC, Paul, City Grill, Caru’ cu Bere, Hanul Berarilor, Pescărus, Salad Box si Oro Toro by Osho.

„Am extins parteneriatele cu primele retele de restaurante în care pot fi folosite cardurile de masă Gusto Pass, oferind astfel nu doar cea mai mare retea de comercianti si locuri de luat prânzul, dar si cea mai variată”, declară Jean Istasse, CEO Sodexo România.

„Având la baza conceptul «Tehnology for Humans», cardurile de masă Gusto Pass combină avantajele fiscale specifice tichetelor valorice cu un sistem modern, usor de implementat pentru clientii nostri corporate si simplu de utilizat de către angajatii acestora.”

Cea mai mare retea de comercianti

Reteaua noilor carduri de masă Gusto Pass a ajuns în prezent la peste 3.000 de unităti de alimentatie publică si locuri de luat masa, acoperind peste 85% din teritoriul tării. Aceasta va fi extinsă constant, iar Sodexo va oferi în continuare cea mai mare retea de afiliere atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât si pentru cele emise pe card, mentinându-si pozitia de lider national, asa cum a reusit în ultimii 16 ani, de când emite în România.

În prezent, reteaua de comercianti care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unităti de retail.

Noile carduri Gusto Pass

Tichetele de masă electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocatiei individuale de hrană a angajatilor si pot fi utilizate numai în acele unităti de alimentatie publică echipate să accepte carduri si care au contracte încheiate cu unitătile emitente.

Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licenta MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin si sunt contactless.

Sodexo estimează că aproximativ 8% dintre tichetele emise în primul an de la introducere vor fi în format card, ajungând ca, în primii trei ani, volumul de tichete pe card să reprezinte 30% din total. La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Katarina
natty a comentat: am patit eu asta cu card furat, aerltailai la lidl, cosul plin, coada de inca 5 persoane in spate, apare pe POS card furat, mai incercam o data iar card card furat, trebuia retinut de magazin, baiatul de la casa nu l-a retinut totusi cred ca i s-a facut mila de mine:)sun la cec bank, imi zic aia ca am platit la omv cu un card care a fost clonat si de aceea sunt blocate cele doua carduri cec bank pe care le avem. era sa pic jos, nu imi venea sa cred ca fix cardul meu a fost clonat:)de fapt, au blocat astia toate cardurile cec bank si va jur nu au anuntat pe nimeni, nici un client inainte. 0 0
Florin
O oportunitate fantastica! Pur si simplu functioneaza! Nu este nevoie sa construiesti retele piramidale sau sa recrutezi oameni! Toate indicatiile de lucru le pregatesti la pachet si sunt foarte simple. Oferta este absolut adevarata si ii asteptam pe oamenii seriosi care vor sa-si completeze veniturile! Cereti mai multe informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar