transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-08-2014

Clientii Paravion.ro pot primi roaming gratuit in vacanta, daca au abonament la Vodafone

Clientii Paravion.ro pot primi roaming gratuit in vacanta, daca au abonament la Vodafone

Paravion.ro, primul operator de turism 100% online din România, în parteneriat cu Vodafone România, unul dintre cei mai importanti operatori telecom din tară, lansează, pentru perioada august-septembrie 2014, o campanie prin care oferă gratuit optiunea „Roaming pe zi” abonatilor Vodafone care achizitionează pachete de vacantă prin Paravion.ro, în  cele mai vizitate destinatii de vacantă, din insulele grecesti, Turcia si Spania.

Campania lansată de cele două companii se adresează tuturor clientilor comuni Paravion.ro si Vodafone care achizitionează de pe Paravion.ro pachete de vacantă în destinatii din Uniunea Europeană si Turcia, precum Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca sau Tenerife.

Potrivit regulamentului campaniei, acestia trebuie să achizitioneze pachetele de vacantă complete pentru destinatiile mentionate până la data de 30 septembrie, să fie clienti persoane fizice Vodafone si să dispună de abonamente compatibile cu optiunea Roaming pe zi.

„Obiectivul nostru este să le oferim clientilor vacanta perfectă, din momentul în care îsi aleg destinatia, până la ultimul moment, al îmbarcării spre casă. Având în vedere că insulele grecesti, Turcia si Spania se numără printre destinatiile de vacantă preferate ale românilor, ne-am gândit, alături de partenerul nostru Vodafone, să le facem vacanta mai usoară, eliminând grija roaming-ului”, declară Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.

Pentru a dispune integral de beneficiile campaniei, clientii Paravion.

ro si Vodafone trebuie să achizitioneze un pachet turistic complet (bilet de avion charter, cazare si alte servicii specifice pachetelor cu destinatiile Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca, Tenerife) până la data de 30 septembrie de pe Paravion.ro, si să să activeze optiunea de Roaming pe zi de la Vodafone pe perioada vacantei.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din România si oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de sigurantă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone prin care utilizatorii îsi pot rezerva si plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienti, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii în 30 de tări de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere în întreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar