transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-07-2013

Colocviul C.A.E.S.A.R. Turism in Romania 2030 - inscrieri pana la data de 7 iulie 2013

Colocviul C.A.E.S.A.R. Turism in Romania 2030 - inscrieri pana la data de 7 iulie 2013
 

Liga Studentilor Romani din Strainatate si Clubul Young Skal anunta, in calitate de organizatori, lansarea inscrierilor pentru Colocviul C.A.E.S.A.R. Turism in Romania 2030.

Evenimentul va avea loc in data de 10 iulie 2013, la Bucuresti. Acesta vizeaza un domeniu de maxima importanta pentru economia romaneasca, intens mediatizat in ultimii ani: turismul si directiile de dezvoltare ale acestuia pe termen mediu si lung. Scopul Colocviului este definirea principalelor prioritati de dezvoltare si promovare a turismului in Romania 2030, pornind de la obstacolele cu care Romania se confrunta in acest moment si directiile de dezvoltare identificate de 50 de experti tineri si consacrati din domeniul turismului.

Colocviul va aduce la masa discutiilor antreprenori, cercetatori, reprezentanti ai mediului privat din industria turistica, reprezentanti ai ONG-urilor active in turism, precum si reprezentanti ai institutiilor si autoritatilor publice cu atributii in reglementarea si dezvoltarea turismului.

Colocviul C.A.E.S.A.R. Turism in Romania 2030 ofera tinerilor pasionati de turism oportunitatea de a se implica in dezvoltarea turismului romanesc. Evenimentul va include dezbateri, prezentari si propuneri in cadrul unor grupuri de expertiza, care vor reuni cei mai buni studenti si absolventi romani din tara si din strainatate, cu experienta si pregatire relevanta in domeniul turismului, precum si experti consacrati din industria turistica romaneasca. 

Discutiile se vor desfasura pe grupuri de expertiza, avand urmatoarele tematici:

- Analiza resurselor umane, naturale si culturale ale Romaniei

- Mediul de business, tehnologie si infrastructura – factori exponentiali pentru dezvoltarea turismului

- Mediul legislativ si proceduri in turism

- Elemente de branding si avantaje competitive ale Romaniei

Fiecare grup de expertiza va identifica principalele obstacole cu care se confrunta turismul romanesc, precum si solutii viabile spre dezvoltarea acestui domeniu, raportate la orizontul de timp 2030. Rezultatul final va fi un raport care va cuprinde principalele directii si principii de dezvoltare si promovare a turismului romanesc, pe care expertii tineri si consacrati din tara si din strainatate le vor putea asuma in egala masura.

Inscrieri.

Tinerii interesati sa participe la colocviu se pot inscrie pana la data de 7 iulie 2013, prin completarea formularului de inscriere disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/1dD75HCO6LWWg4LwW8fNgP3KxfmcgatAcmTNvU-Q4scI/viewform si prin transmiterea unui CV la adresa turism @ caesar-romania.eu. Candidaturile vor fi analizate de un juriu restrans format din experti in domeniul turismului. De asemenea, cei care cunosc tineri cu experienta relevanta in domeniul turismului sunt rugati sa ii recomande prin urmatorul formular: https://docs.google.com/forms/d/1RFrZZ_MS8YM8UshN8sRC-Cq91ChiKh9xtfqNwOnY4NE/viewform.


Colocviul C.A.E.S.A.R. Turism in Romania 2030 este primul pas in conceperea unei strategii de dezvoltare pe termen lung a turismului romanesc, din perspectiva unor experti consacrati. Valoarea adaugata este cu atat mai mare cu cat, la momentul de fata,  in pofida existentei unui potential turistic variat si valoros, turismul este grav afectat de lipsa unei viziuni unitare si coerente pe termen lung, care sa integreze nevoile individuale de dezvoltare si promovare ale diferitilor actori din industria turistica.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sulis
I agree that calling it God\'s word for today would be a weounrfdl way of titling it, but maybe those who are not believers in God are more open to read and therefore receive the word, with its present title.
Pavel
M-am intors azi din B. Cu caplatia in B. Pe strada nu scuipa mai nimeni, cel putin in centru. Cei citva cesetori rromi stateau cuminti si nu agresu pe nimeni. O rroma, cu un sugar in brate cersea pe treptele unei case. Am auzit inainte de a o vedea ceva despre starea "inca" dificla a rromilor din R. Localnicii, fie ei autohtoni, fie imigranti, nu stiau cum sa te faca sa te simti mai bine (nu numai contra cost).Intr-un snak minuscul am aflat o reteta de supa pasata nemaipomenita.Evident, trenuri din minut in minut, afisate pe tabela, cu mersul respectat. Metroul relativ modern si destul de curat, soferii extrem de politicosi incetineau numai daca banuiau ca ai intentia de a trece strada.Cu obiceiul bucuresteanului, ma uitam cu grija la masinile care veneau ca sa ma asigur ca nu-i nici o primejdie. Iar ei se opreau, FARA scrisnet de frine...La expozitia cu tablouri de Frida Kahlo se vindeau bilete pe serii limtate de capacitatea salii. Daca iei acum, mai poti sta maximum 20 de minute. Daca vii la seria urmatoare poti sta doua ore.Eu am intrat atunci (aveam si alta treaba presanta). In fata mea niste tineri au refuzat nemultumiti. Ei vroiau 2 ore. Ma rog...
Luan
Turismul nu se obtine prin inrumi , decrete , ministere specializate !1- fara o minima infrastructura , nu vine nimeni .2- fara facilitati , hoteluri , restaurante , plaje , sali de divertisment , pirtii de schi , adica tot ce face turismul placut , acelasi efect !3- marketing!!!! trebuie sa sti nu doar sa faci publicitate natiunii dar sa sti sa atragi in afacere si firmele de turism straine . 4- turismul in Romania este o voce a guvernului cu persoane platite si structuri "dedicate " care nu au nici un rost . Daca vrem sa "tocam " niste bani , sa tinem niste angajati si sa cheltuim valuta in deplasari oficiale, aceste structuri sint ideale !5- cum dracu de veneau occidentalii cu gramada cind era comunismul ? Mai tine cineva minte ce "cohorte" de nemti din RFG inundau anual statiunea Olimp ?In anii 70 , erau turisti cu gramada si din tarile socialiste !Posibil ca in acele vremuri , nu aveam atitia experti in turism cu diplome marete si nici ministri cu genti Gucci si masini de servici Mercedes !
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar