transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-03-2025 4.5658 lei 4.9769 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Inele de logodna

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-11-2012

Continental Hotels si-a desemnat castigatorii la concursurile profesionale

Continental Hotels si-a desemnat castigatorii la concursurile profesionale

Continental Hotels a organizat şi anul acesta pentru a XI-a oară consecutiv cele două concursuri profesionale în care au concurat bucătari, barmani şi ospătari din lanţul hotelier Continental pentru titlul de” Cel mai bun bucătar”  şi respectiv  “Cea mai bună echipă de servire”.

Tema de anul acesta a fost: All Around the World, inspirându-ne din tema revelionului 2013 organizat de Continental Hotels  “Ocolul Pamântului  in…8 ore”. Concurenţii au jucat rolul unor ghizi gastronomici şi ai ospitalităţii atât pentru juriu cât şi pentru public. Ţarile de destinaţie pentru această călătorie regăsite în toate probele de concurs au fost: Franţa, Italia, Rusia, Grecia, Spania, SUA, Turcia, China, Liban şi Japonia.

Pe rând, în cele doua zile de concurs, am creat o atmosferă de spectacol, am pregătit concursuri surpriză şi momente  artistice care au insoţit  competiţia antrenantă,  gândită pentru a stimula dorinţa continuă de perfecţionare.

Primul concurs “Cea mai buna echipă de servire”, a fost găzduit de hotelul Ibis Palatul Parlamentului  in data de 2 noiembrie 2012, unde au participat 8 echipe de servire formate din barmani  şi ospătari din hotelurile Continental din Arad, Sibiu, Oradea, Turnu Severin, Târgu Mureş, Grand Hotel Continental, Hello Hotels şi Ibis Gara de Nord.

Cele 8 echipe au fost provocate atât la probe teoretice cat şi practice, în care au fost testate atat abilităţile de servire ale ospătarilor cât şi cele de preparare a băuturilor ale barmanilor: preparare biftec tartar, prepararea şi servirea unui produs pe baza de espresso, degustare de băuturi distilate şi prepararea unui cocktail.

Juriul format din: Radu Enache- Preşedinte- Director General la Continental Hotels ; Cornelia Toma- Expert bar şi restaurant, sommelier şi formator în tehnica servirii; Virgil Manescu- Formator tehnica servirii; Marjan Kukuneshoski- Barman şi trainer;  Costin Gache- Barman consultant;  Catalina Matei- Senior editor la HRB Expert,  a desemnat următorii câştigători:

Locul I şi titlul de “Cea mai bună echipă de servire”- BĂDALAN MARIAN şi  ALINA MECA de la hotelul Continental Turnu Severin

Locul II – SUCIU MARIANA şi BOGDAN PANTEA de la hotelul Continental Forum Oradea

Locul III- SĂNDULESCU CODRUŢ şi VĂTUI ADRIAN de la hotelul Ibis Gara de Nord

Cel de-al doilea concurs “Cel mai bun bucătar”, a fost organizat la Grand Hotel Continental din Bucureşti în data de 3 noimebrie 2012 în restaurantul Concerto.

Bucătari din hotelurile Continental din Oradea, Arad, Sibiu, Târgu Mureş, Turnu Severin, Suceava, Grand Hotel Continental şi Hello Hotels, s-au întrecut în realizarea unor preparate in cadrul probelor practice: Mapping Flavours, Mondo si Sweetland.



Juriul format din: Radu Enache- Preşedinte- Director General la Continental Hotels; Gabriela Berechet- Expert consultant  şi trainer culinar; Cornelia Ghişoi- Maestru in arta culinară; Alexandra Nedelcu- formator in arta culinară; George Butunoiu- blogger culinar Restrograf, a desemnat următorii caştigători:

Locul I şi titlul de” Cel mai bun bucătar”- DRĂGUŢ ALINA de la Grand Hotel Continental

Locul II- BUNA CĂLIN de la Continental Forum Arad

Locul III- COSTEA MINERVA de la Continental Forum Sibiu

Toţi concurenţii au primit diplome  iar câştigătorii de pe podium au fost răsplătiţi cu  premii în bani, ustensile profesionale şi cărţi de specialitate.

Continental Hotels are o tradiţie de peste 20 de ani pe piaţa turistică din România. Înca de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.

In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanţ hotelier românesc ce acoperă piaţa de lux, de business si cea economy, oferind, în acelaşi timp, o gamă completă de servicii şi pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels deţine şi 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor.

Oraşele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucureşti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanţa, Tîrgu Mureş, Drobeta Turnu Severin şi  Suceava, totalizând peste 1860 de camere.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar