transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-06-2013

Cramele Recas - o noua gama de vinuri rosii premium

Cramele Recas - o noua gama de vinuri rosii premium

Compania Cramele Recaş a lansat o nouă gamă de vinuri roșii. Colecția vine în completarea portofoliului de vinuri premium, adresate industriei HoReCa și se dorește a fi prelungirea, în roșu, a gamei deja de succes, Sole.

Dacă prin Sole, Cramele Recaș a reușit să surprindă prospețimea zilei și razele de soare în vinuri albe și rose, de această dată, și-a dorit o nouă colecție, cel puțin la fel de memorabilă, prin care să evidențieze farmecul întunericului: vinuri negre, îndelung baricate în butoaie de stejar din pădurile franceze Allier și Jupile, pregnante, cu potențial de învechire. Astfel, din struguri de pe cele mai bune parcele de vie de pe dealurile din Recaș, culeși noaptea, pentru a-i ocroti de căldură și pentru a le proteja aroma intensă, a apărut gama SELENE ([selen]), denumită după întruchiparea Lunii în mitologia greacă.  Această colecţie începe cu o Fetească Neagră și un Cabernet Sauvignon.

Feteasca Neagră, produsă într-o ediție limitată de 6628 de sticle, este personificarea unei senzații pe care a avut-o Hartley Smithers, vinificatorul australian al Cramelor Recaș, când a descoperit adevăratul potențial al soiului port-drapel al României.

Cabernet Sauvignon-ul, pe de altă parte, este pregnant, baricat 12 luni, sub atenta îndrumare a sicilianului Vito Gambino, vinificatorul cramei Planeta. Pentru a fi adus la potențialul maxim, Cabernet-ul nu a fost încă lansat în piață. În schimb, Feteasca Neagră a putut fi degustată în cadrul unui eveniment restrâns, la Sole Restaurant & Luna Bar din București.Prin toate vinurile produse, Cramele Recaș nu doar că încearcă să transmită un mesaj al calității, dar și dorește a mulțumi factorilor care stau la baza vinului creat. Astfel, această gamă este închinată amurgului și tuturor celor care au avut încredere în vinurile produse la Recaș, de-a lungul timpului.
Conceptul Selene, în completare cu Sole, celebrează acest “savoir vivre” al serilor târzii. La fel cum Sole înseamnă Soare, înseamnă optimism, bucurie, căldură, atitudine şi poftă de viaţă, Selene înseamnă să învingem toridul, să ne bucurăm de răcoarea plăcută și de lumina Lunii, înseamnă pasiune și intensitate.
 
Vinul este disponibil în rețelele HoReCa și în magazinele partenere din toată țara.

Cramele Recaş, societate româno-britanică, deține aproximativ 1000 ha de viță de vie și reprezintă unul din principalii producători de vin din România. Încă de la început, activitatea Cramelor Recaş a fost îndreptată spre crearea de vinuri deosebite, îmbinând tehonologia modernă cu cea tradițională, spre soiuri de struguri atent selecţionați şi spre ideile şi experienţa unor vinificatori cu renume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
make money online
EPn3es Really informative article post.Thanks Again. Really Cool.
the best seo service
MyWitr Great article. Want more.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar