transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-11-2012

Deliciile gourmet si experiente inedite pe Valea Doftanei

Deliciile gourmet si experiente inedite pe Valea Doftanei

Pensiunea ATRA Doftana continua sa isi surprinda publicul cu evenimente inedited destinate turistilor iubitori de calitate si experiente premium.


La sfarsitul lunii octombrie 2012, ATRA Doftana a organizat week-end gourmet intitulat “Savoir faire”, de aceasta data in colaborare cu Vinexpert si avandu-l ca invitat pe Chef David Contant.

Meniul, integral gourmet, a combinat arta culina cu specificul local, asa incat preparatele prezentate au adus un plus savoare peisajului Doftanei: foaie gras de casa din rata de Contesti, oua cremoase din Valea Doftanei cu trufe romanesti, jeleu din gutui de gradina.

Perfect asezonate si in concordanta cu ambientul, bucatele alese au primit in sincron vinuri care sa le completeze gustativ si olfactiv. Din partea Vinexpert, au participat 2 somelieri care au ales impreuna cu Guest Chef David Contant cele mai potrivite vinuri pentru fiecare fel de mancare.

Pachetele de week-end gourmet au fost create pentru a oferi iubitorilor de haute-cuisine o experienta completa ATRA. Pachetele au inclus doua nopti de cazare cu mic de dejun bufet, o cina a la carte, un pranz gourmet cu ATRA Chef Maurizio Landi si un pranz gourmet cu Guest Chef David Contant.

Evenimentul gourmet se inscrie intr-o serie mai ampla de proiecte ATRA Doftana. Pensiunea prahoveana isi mentine astfel promisiunea de a oferi oaspetilor sai activitati atipice si experiente inedite.

Ca dovada, evenimentul gourmet a fost urmat de un ‘week-end F64’ dedicat iubitorilor de fotografie si incluzand un training foto.

“De cand am inaugurat pensiunea ATRA Doftana, ne-am luat un angajament tacit fata de oaspetii nostri. Sa ne straduim permanent sa oferim servicii complementare locatiei in sine si care sa se ridice la acelasi standard de calitate, in conformitate cu exigentele noastre si ale clientilor nostri. Este o permanenta provocare in a genera evenimente inedite, o provocare profund pozitiva care ne deschide, noua si oaspetilor nostri, noi orizonturi si perspective,” declara Razvan Florea, Managing Partner, ATRA Doftana.

Urmatorul eveniment ATRA va avea loc in acest sfarsit de saptamana, cand pensiunea va gazdui expozitia AFRICA 420 – Expozitie de fotografie din turul Africii pe motocicleta, iar oaspetii se vor putea delecta cu un meniu atipic, cu influente africane.
 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar