transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-07-2013

Evenimentul Regatta BMW-Beneteau, parte a competitiei Cupa McCann Erickson, va avea loc in Marina Limanu, Constanta

Evenimentul Regatta BMW-Beneteau, parte a competitiei Cupa McCann  Erickson, va avea loc in Marina Limanu, Constanta

Life Harbour, una dintre cele mai mari marine private din România, care oferă servicii integrate de yachting, sailing training și lodging, împreună cu NauticLife, unul dintre cei mai mari operatori de pe piața de ambarcațiuni din România anunță organizarea Regatei BMW-Beneteau, care va avea loc în perioada 19-21 iulie în Marina Limanu, Constanța.
 
Acest eveniment este parte a Cupei McCANN, competiție cu cel mai mare grad de anvergură din România din acest an, organizată de Yacht Club Regal Roman, cel mai vechi club de yachting din România, Black Sea Sailing, asociația proprietarilor de ambarcațiuni  și Life Harbour-NauticLife.

La linia de start sunt așteptate cele mai titrate ambarcațiuni cu vele, împărțite în două clase (A și B) fiecare putând ajunge la un număr  de 10 paricipanți / echipaj.

Programul Regatei BMW – Beneteau începe în seara zilei de vineri, 19 iulie, cu o procedură standard de înregistrare a participanților, urmată de o scurtă ședință tehnică. Cursele propriu-zise vor avea loc sâmbătă, 20 iulie 2013 și duminică 21 iulie 2013, în zona litorală dintre Vama Veche și Capul Tuzla. Traseele curselor vor fi spectaculoase, având lungimi cuprinse între 3 și 30 de mile.

Seara de sâmbăta, 20 iulie va fi un prilej de socializare a participanților, dar și de relaxare și distracție la  Sayling Party.  Evenimentul se desfășoară în aer liber, în incinta Marinei LifeHarbour Limanu, și va include un concert live de anvergură, susținut de Corina, care va putea fi urmărit atât de pe mal cât și direct de pe tachturi. În plus, concurenții se vor putea bucura de un show de lumini, demonstrație de coktail-uri, bufet suedez și  multe alte surprize.Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 21 iulie, de la ora 17:00,  unde primii trei clasați la fiecare din cele doua clase de concurs, race, respectiv cruise vor primii cupe, medalii, diplome și premii in echipamente electronice de sailing.

Regatta BMW-Beneteau este desfășurată sub sistem de rating ORC  și se bucură în premieră de prezența lui Emilio Feliu Serra (Italia), Judecator Internațional și membru al RYA (Royal Yachting Association), cu o vastă experiență acumulată în cadrul unor competiții de top pe care le-a arbitrat începând cu anul 1991.
Cei care doresc să se înscrie în cadrul acestei regate, pot descărca documentele necesare pe site-ul oficial al Cupei McCann 2013 www.romaniacup.ro, secțiunea “Regulament”. Participanții trebuie să completeze formularul de înscriere, dar si declarația pe proprie răspundere, care va fi semnată de către participant, vineri seara, înainte de cursă, după citirea instrucțiunilor de cursă. Înscrierea se face prin e-mail, concomitent la cele două adrese de e-mail office @ lifeharbour.ro, respectiv office @ nauticlife.ro, data limită fiind 19 iulie.

Cupa McCann – Erickson este competiția cu cel mai mare grad de anvergură din România din acest an. Aceasta include 5 regate, desfășurate în perimetrul Vama Veche și Platformele de foraj marin, având ca puncte intermediare Marina Eforie Nord, Portul Tomis și Marina LifeHarbour Limanu.

“Primele două regate au fost extrem de disputate. Participanții au avut adevărate provocări atât în cursele inshore - unde a contat foarte mult coordonarea si îndemânarea echipajelor – cât și în competițiile mai lungi, de zeci de mile marine, unde ambarcațiunile s-au confruntat  inclusiv cu vânt puternic și valuri pe măsură. Lupta la ambele clase a fost extrem de strânsă, concurenții încercând să își consolideze pozițiile în clasamentul general sau să recupereze din distanța față de primii clasați. Promitem tuturor celor care se înscriu o atmosferă cel putin lafel de palpintanță și la această a treia regată, care va avea loc în perioada 19-21 iulie. Înscrierile se pot face concomitent la cele 2 adrese de mail office@lifeharbour.ro și office@nauticlife.ro ” a declarat Octavean Pădeanu, General Manager Life Harbour.

Următoarele  2 regatte parte a Cupi McCANN vor avea loc în lunile august, respectiv septembrie, după cum urmează:

15.08 – 18.08 Regata Ziua Marinei - Constanta / Eforie / Mangalia - YCRR & NL

31.08 – 01.09 Regata Callatis - Mangalia / Eforie - BSS & Primaria Mangalia
LifeHarbour Limanu este cea mai mare marină privată din România, singura care oferă servicii integrate: vânzare și inchiriere de ambarcațiuni ale celor mai mari producători mondiali, servicii portuare și de cheiaj, servicii hoteliere și restaurant, cursuri de navigație în cadrul Romanian Yachting School – unica școala de yachting din România cu apartenență la o instituție de învățământ cu vastă experiență în domeniul naval, „Colegiul Nautic Roman’’.

Totodată, LifeHarbour este bază de plecare și desfășurare a unora dintre cele mai cunoscute regate desfășurate la malul Marii Negre.

Despre Yacht Club Regal Roman

Clubul își propune revigorarea tradițiilor marinărești și dezvoltarea yachtingului de agrement și sportiv, precum si apărarea drepturilor și intereselor posesorilor de yachturi.

Prin organizarea de expediții, croaziere, regate offshore și compeții, Yacht Club Regal Roman încearcă să fie cât mai aproape de membrii săi și de societate contribuind la dezvoltarea activităților nautice în scop sportiv și recreativ. Prin activitatea la nivel de copii, prin Campionii Naționali pe care îi formează la aproape toate clasele, dar și prin programele de protejare a mediului sau construcție a logisticii in navigație, YCRR este un model de urmat.

În prezent numărul membrilor Yacht Club Regal Roman este în creștere, fiind grupați în mai multe categorii ( membri de onoare, asociați, simpatizanți, cadeți).Black Sea Sailing Association este asociația proprietarilor de ambarcațiuni din România. Asociația are ca scop sprijinirea și îmbunătățirea navigației sportive și de agrement în România, precum și salvarea și protejarea mediului natural marin.

Asociația desfășoară în permanență actvități și programe de formare a viitorilor navigatori și a echipajelor, atat pentru yachtingul de agrement, cât și pentru cel sportiv.

Black Sea Sailing Association a fost înființată în sezonul de yachting 2012 și reunește până în prezent peste 200 de membri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
evifCr I really enjoy the article post. Keep writing.
Jarek
Salaam Mistress Nia Its very rare and great to find an Indian mistress here. I am an absutole submissive Indian guy who loves to be commanded and dominated by beautiful and authoritative girls like you.I totally believe in complete female domination in all relations and in general. Men deserve to be at women's feet, living at their mercy.Also i must mention that you look absutolely gorgeous and stunning. Would love to get a sight of your beautiful soft feet.Hoping to get a reply back from you mam. John (Kutha)
Nimra
trebuie sa-i multumim lui Lucian Osatiuc care s-a zbuatt pentru acest inceput in rugbyul romanesc. la competitie a fost premiat cel mai tanar jucator (8 ani) de la CSM Bucuresti. la organizarea de la locul faptei au ajutat bucurestenii Viorel Spinei si Aurel Cristescu (AMRB)si Nicu Ungureanu (FRR). Nu trebuie uitati sufletistul Tutu Chirondojan si Florian Constantin. Mass media Sport Total Fm, Radio Vacanta, Romania Actualitati, TV Neptun, precum si ziarele locale Telegraf si Cuget Liber.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar