transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-07-2014

Festivalul de Film Istoric de la Rasnov: 1 - 10 august 2014

Festivalul de Film Istoric de la Rasnov: 1 - 10 august 2014

Cea de-a sasea editie a Festivalului de Film Istoric de la Râsnov se va desfăsura între 1 si 10 august 2014, iar temele evenimentului din acest an sunt “Marele Război”, “1989, a fost sau n-a fost?” si “Los Angeles 1984”. Peste 40 de filme documentare si de fictiune, dezbateri cu istorici sau martori ai evenimentelor, discutii cu actori si regizori, concerte sau prezentări de carte sunt câteva dintre activitătile pregătite pentru publicul care va vizita Cetatea Râsnov la începutul lunii august.

În deschiderea festivalului, ce va avea loc pe 1 august, va concerta trupa românească de alternative rock byron, formată din Dan Byron (solist, chitară, flaut), 6fingers (clape), László Demeter (bass) si Dan Georgescu (tobe).

Prin intermediul dezbaterilor si al proiectiilor de film, Festivalul de Film Istoric de la Râsnov va analiza cauzele si consecintele Primului Război Mondial si ale Căderii Cortinei de Fier în anul 1989. De asemenea, o serie de întâlniri cu sportivi de marcă ai României vor avea rolul de a îndrepta atentia asupra Olimpiadei de la Los Angeles, din 1984. Evenimentul, un boicot al URSS si al tărilor din blocul socialist, s-a concretizat în cea mai mare performantă a sportului românesc.

Festivalul de Film de la Râsnov va găzdui si scoala de Vară ASTRA, în cadrul căreia 15 studenti si masteranzi pasionati de istorie vor putea participa gratuit la toate evenimentele festivalului si vor beneficia de acoperirea costurilor de cazare si masă. Pentru a câstiga un loc la scoala de Vară ASTRA, acestia trebuie să trimită, până la data de 30 iunie 2014, CV-ul si un scurt eseu pe tema: "O zi din viata mea în România anului 2014, condusă de Nicolae Ceausescu”.

Festivalul de Film Istoric Râsnov a ajuns la cea de-a sasea editie, fiind organizat în Cetatea Râsnov si Cinematograful Amza Pellea, si este unicul eveniment de profil din sud-estul Europei.

Organizatorii festivalului sunt Primăria Râsnov, Institutul European pentru Itinerare Culturale si Asociatia Mioritics.

Râsnovul se identifică cu istoria cinematografiei românesti, aici fiind locul în care s-au filmat o mare parte din filmele cu temă istorică ale cinematografiei românesti. Acest festival de film contribuie an de an la impunerea orasului Râsnov drept capitală a filmului istoric în România. Festivalul include proiectii de filme si documentare inedite, dezbateri cu istorici si martori ai evenimentelor istorice, discutii cu actori si regizori, prezentări de carte, concerte si expozitii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Manotosh
musela jsem si to přečedst třikre1t. Poprve9 jsem tomu vůbec nerozuměla a dost slsnovekfdch slov nepobrala. Podruhe9 jsem se zorientovala, ale ste1le ještě neche1pala, co jsi chtěla vyje1dřit. Až když jsem to přečetla potřeted, došla mi tragičnost te9hle be1sně a cele9 to na mě najednou dopadlo.Slova.Je kre1sne1! Opravdu. :) Nened tam typicke1 melodičnost, ale je tam obsah, ktere9 ředkanke1m vždy chybed. Když jsem si ji navedc polohlasně četla, zaujala mě i jemnost slovenštiny, kterou čeština postre1de1. Je opravdu ne1dherne1. :)
Mouad
musela jsem si to přečedst třikre1t. Poprve9 jsem tomu vůbec nerozuměla a dost svoelnskfdch slov nepobrala. Podruhe9 jsem se zorientovala, ale ste1le ještě neche1pala, co jsi chtěla vyje1dřit. Až když jsem to přečetla potřeted, došla mi tragičnost te9hle be1sně a cele9 to na mě najednou dopadlo.Slova.Je kre1sne1! Opravdu. :) Nened tam typicke1 melodičnost, ale je tam obsah, ktere9 ředkanke1m vždy chybed. Když jsem si ji navedc polohlasně četla, zaujala mě i jemnost slovenštiny, kterou čeština postre1de1. Je opravdu ne1dherne1. :)
crorkz
95jf01 A big thank you for your post.Thanks Again. Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar