transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 03-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-08-2014

Flying Blue: mile bonus si vouchere de reducere pentru utilizatorii de Facebook

Flying Blue: mile bonus si vouchere de reducere pentru utilizatorii de Facebook

AIR FRANCE KLM lanseaza o aplicatie dedicata programului de fidelitate Flying Blue si ii premiaza cu mile bonus si vouchere de reducere pe utilizatorii de Facebook care au calatorit in strainatate, in anul 2013. Aplicatia reprezinta o modalitate de a aprecia loialitatea membrilor Flying Blue, programul de fidelitate lider in Europa in 2014, cu peste 21 de milioane de membri.

In perioada 6-31 august 2014, Air France si KLM ii invita pe utilizatorii de Facebook sa participe la campania „Viata este mai dulce cu Flying Blue” si sa isi scaneze profilurile prin intermediul unei aplicatii speciale, ce poate fi accesata la adresa: https://apps.facebook.com/flyingbluero/

Utilizatorii pot sa isi selecteze 5 locuri unde au facut check-in pe Facebook in 2013 pentru a crea un videoclip cu cele mai frumoase fotografii realizate in excursiile de anul trecut, acesta putand fi distribuit mai departe prietenilor.

Fiecare utilizator care genereaza un videoclip este eligibil pentru a castiga un premiu, in functie de statutul de membru Flying Blue:

Non membrii Flying Blue care au instalat aplicatia Facebook, au avut check-in-uri eligibile in 2013 (în afara tării lor de resedintă) si au generat un video, vor putea primi 2000 Mile bonus. Cei care il distribuie mai departe prietenilor de pe Facebook, vor primi un bonus de 500 Mile.

Non membrii Flying Blue care au instalat aplicatia Facebook dar care nu au avut niciun check-in pe Facebook in 2013 pot castiga 500 de Mile Bonus.

In ambele cazuri, conditia este sa adere la programul Flying Blue pana pe 31 august ?i sa rezerve cel putin un zbor operat de AIR FRANCE, KLM sau Tarom pana la sfarsitul anului 2014.

Membrii Flying Blue care au instalat aplicatia Facebook, au avut check-in-uri eligibile în 2013 (in afara tarii lor de resedintă) si au generat un video vor fi eligibili pentru a primi un voucher de 50 EUR pentru zborurile inter-continentale.Aplicatia a fost realizata de catre agentia digitala CarnationGroup – part of POSSIBLE.

Flying Blue este programul de fidelitate lider in Europa, cu 31 de companii aeriene membre, peste 100 de alti parteneri si cu peste 21 de milioane de inscrisi. Cu cat calatoresc mai mult, cu atat beneficiile membrilor cresc, clientii putand astfel sa se bucure de servicii create special pentru a le face calatoria mai placuta.

De fiecare data cand un client isi face o rezervare la AIR FRANCE, KLM si Tarom, sau la oricare dintre companiile aeriene partenere, castiga Mile Flying Blue. Tot ce trebuie sa faca este sa mentioneze numarul Flying Blue atunci cand rezerva un bilet sau cand beneficiaza de serviciile unuia dintre partenerii AIR FRANCE, KLM si Tarom.

Flying Blue a fost premiat la Freddie Awards, cea mai prestigioasa ceremonie dedicata programelor de loialitate. A castigat patru premii pentru regiunea  Europa-Africa, printre care si „Cel mai bun program al anului” in domeniul transportului aerian.

Titlurile au fost oferite in urma votului a peste 3 milioane de persoane. Acest lucru demonstreaza inca o data eforturile facute de Flying Blue de a-si asculta intotdeauna membrii.

Inscrierea in Flying Blue este complet gratuita.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ymir
Nice beginning Marco!I'm foinowllg the first two days through the blogs, but on Wednesday I'll be there alive and kicking See you soon and good luck with your presentation!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar