transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

Henri AppPort: Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti lanseaza prima aplicatie de mobil din Romania destinata unui aeroport

Henri AppPort: Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti lanseaza prima aplicatie de mobil din Romania destinata unui aeroport

Compania Natională Aeroporturi Bucuresti si Alpha Rocas România lansează în premieră Henri AppPort, prima aplicatie de mobil destinată pasagerilor care utilizează serviciile Aeroportului International Henri Coandă Bucuresti, cel mai tranzitat aeroport din România, cu un trafic mediu de 22.000 de pasageri zilnic.

Aplicatia, care este disponibilă gratuit, dă posibilitatea utilizatorului să urmărească cursa aeriana de care este interesat pe propriul telefon mobil si să primească notificări în timp real odată ce situatia zborului se modifică (check-in deschis, boarding etc.). Astfel, călătorul este pregătit de îmbarcare în orice moment si indiferent de locul unde se află în aeroport.

“Un călător petrece în medie două ore în Aeroportul Henri Coandă, astfel că dezvoltarea unei aplicatii care să fructifice la potential maxim acest interval a venit natural. Cum suntem din ce în ce mai aglomerati, mereu pe fugă, iar stresul îsi spune cuvântul zi de zi ne-am gândit că aeroportul ar putea fi perceput ca o oază de relaxare si acest lucru la doar un click de download distantă. Oamenii nu cunosc serviciile oferite de aeroport la adevărata lor valoare si nici nu sunt obisnuiti să profite de timpul pe care îl petrec aici. Ne-am propus să schimbăm acest fapt prin lansarea Henri AppPort.”, a declarat stefan serbănescu, IT Manager Alpha Rocas România. 

Henri AppPort indică pozitionarea pe harta aeroportului a cafenelelor, restaurantelor, magazinelor si a spatiilor de servicii (farmacie, coafor, rent-a-car, bancomat, standuri de ziare etc), dar si care este traseul cel mai scurt către Aeroportul Henri Coandă sau starea vremii în Bucuresti si în orasul de destinatie.

În plus, utilizatorii aplicatiei beneficiază în mod exclusiv de reduceri în toate cafenelele, restaurantele si barurile din aeroport pentru întregirea unei experiente cât mai plăcute.

Aplicatii similare sunt oferite pasagerilor si pentru alte aeroporturi europene precum Londra Heathrow, Munchen sau Atena.

Cu variantă atât în limba română cât si în engleză, aplicatia este disponibilă pentru sistemele de operare Google Android si Apple IOS si poate fi descărcată gratuit de aici.

Dezvoltarea Henri AppPort, a programului de fidelizare si campania de lansare si de promovare a proiectului au fost coordonate de Expremio Marketing sub supervizarea Alpha Rocas România.

Mai multe informatii pe http://www.henriappport.ro/.
###
Compania Natională Aeroporturi Bucuresti si-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 si asigură coordonarea operatională si managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiintată prin fuziunea societătilor care gestionau aeroporturile bucurestene: Aeroportul International Henri Coandă Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Băneasa Aurel Vlaicu. În 2013, pe cele două aeroporturi ale Capitalei, CNAB a înregistrat un trafic total de 7,65 milioane de pasageri.

Alpha Rocas România este parte a grupului Emirates/dnata. Compania a fost înfiintată în anul 1993 si are ca actionari pe de o parte companiile C.N. Tarom S.A. si C.N. Aeroporturi Bucuresti si pe de altă parte compania Alpha Flight Group Ltd. Societatea functionează pe Aeroportul International Henri Coandă din anul 1994, furnizând servicii de catering la bordul aeronavelor românesti si străine si din anul 1998, servicii de alimentatie publică prin intermediul barurilor, restaurantelor si cafenelelor din Aeroportul International Henri Coandă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar